|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Медведь, Лоліта Миколаївна
Отображение результатов 1 до 20 из 20
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Антатоліївна; Наконнчна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2017 | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
25-Мар-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
29-Окт-2012 | ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПІСОЧНИХ ВИРОБІВ | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
19-Окт-2011 | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ЙОДОМ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
28-Май-2015 | ВПЛИВ ПОРОШКУ МОРКВИ НА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВИРОБІВ З КЕКСОВОГО ТІСТА | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
30-Май-2020 | Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
30-Май-2020 | Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2016 | Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
26-Июн-2020 | Етнічні та етно-вікові особливості перекисного окислення ліпідів та антиоксидантного захисту | Ткаченко, Олена Вікторівна; Соколенко, Валентина Миколаївна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Мамажонов, А.; Мамадалієв, І. |
27-Май-2020 | Індивідуалізація навчання як один з пріоритетних напрямків сучасної педагогіки з урахуванням індивідуально-типологічних особливостей особистості | Ткаченко, Олена Вікторівна; Соколенко, Валентина Миколаївна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
18-Окт-2020 | Кафе на 50 місць у місті Умань Черкаської області | Корольова, Валентина Олександрівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
18-Окт-2020 | Кафе на 50 місць у селищі міського типу Лисянка Черкаської області | Фесенко, Неля Василівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
26-Июн-2020 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна |
11-Июн-2021 | Перспектива розвитку кемпінгів в Україні | Медведь, Лоліта Миколаївна; Калініченко, Анастасія Максимівна |
18-Окт-2020 | Ресторан на 100 місць у місті Звенигородка Черкаської області | Рабодзей, Андрій Васильович; Медведь, Лоліта Миколаївна |
21-Ноя-2015 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
27-Май-2020 | Сучасні підходи до раціонального харчування | Медведь, Лоліта Миколаївна |
13-Май-2016 | Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2019 | Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Харчові технології та інженерія" ступеня бакалавра | Медведь, Лоліта Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 20 из 20
|