Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Медведь, Лоліта Миколаївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 20
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing productsХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Антатоліївна; Наконнчна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2017Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technologyХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
25-Мар-2016ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВАРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
29-Окт-2012ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПІСОЧНИХ ВИРОБІВРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
19-Окт-2011ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ЙОДОМ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
28-Май-2015ВПЛИВ ПОРОШКУ МОРКВИ НА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВИРОБІВ З КЕКСОВОГО ТІСТАРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
30-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
30-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2016Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печиваРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
26-Июн-2020Етнічні та етно-вікові особливості перекисного окислення ліпідів та антиоксидантного захистуТкаченко, Олена Вікторівна; Соколенко, Валентина Миколаївна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Мамажонов, А.; Мамадалієв, І.
27-Май-2020Індивідуалізація навчання як один з пріоритетних напрямків сучасної педагогіки з урахуванням індивідуально-типологічних особливостей особистостіТкаченко, Олена Вікторівна; Соколенко, Валентина Миколаївна; Медведь, Лоліта Миколаївна
18-Окт-2020Кафе на 50 місць у місті Умань Черкаської областіКорольова, Валентина Олександрівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
18-Окт-2020Кафе на 50 місць у селищі міського типу Лисянка Черкаської областіФесенко, Неля Василівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
26-Июн-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
11-Июн-2021Перспектива розвитку кемпінгів в УкраїніМедведь, Лоліта Миколаївна; Калініченко, Анастасія Максимівна
18-Окт-2020Ресторан на 100 місць у місті Звенигородка Черкаської областіРабодзей, Андрій Васильович; Медведь, Лоліта Миколаївна
21-Ноя-2015РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
27-Май-2020Сучасні підходи до раціонального харчуванняМедведь, Лоліта Миколаївна
13-Май-2016Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабетРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2019Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Харчові технології та інженерія" ступеня бакалавраМедведь, Лоліта Миколаївна
Отображение результатов 1 до 20 из 20

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь