Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике Борошняні кондитерські вироби
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2014 | Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
19-Окт-2011 | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ЙОДОМ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2014 | ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВОДОПОГЛИНАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ БІЛКОВОВМІСНОЇ СИРОВИНИ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2012 | ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
25-Дек-2015 | Капкейки підвищеної харчової цінності | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Апр-2015 | Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
7-Апр-2011 | ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА З НУТУ | Рогова, Алла Леонідівна; Положишніков, Юрій Олександрович |
30-Ноя-2015 | Розширення асортименту капкейків | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
Май-2016 | ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВ | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Апр-2015 | Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
Отображение результатов 1 до 10 из 10
|