Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике Борошняні кондитерські вироби

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2014Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна
19-Окт-2011ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ЙОДОМ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2014ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВОДОПОГЛИНАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ БІЛКОВОВМІСНОЇ СИРОВИНИШелудько, Вікторія Миколаївна
2012ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВШелудько, Вікторія Миколаївна
25-Дек-2015Капкейки підвищеної харчової цінностіКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Апр-2015Обліпихове пюре в технології бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
7-Апр-2011ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА З НУТУРогова, Алла Леонідівна; Положишніков, Юрій Олександрович
30-Ноя-2015Розширення асортименту капкейківШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
Май-2016ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Апр-2015Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
Отображение результатов 1 до 10 из 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь