|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике концепція
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2019 | ЕКО-ІННОВАЦІЙНА КОНЦЕПЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА СВІТУ ТА УКРАЇНИ | Плахтюк, В. Ю.; Рогова, Н. В. |
2019 | Концепції та теорії місцевого самоврядування | Коваленко, А. А. |
8-Окт-2020 | Концепція гіпермедіа як основа створення дистанційного курсу «Педагогіка вищої школи». | Кононец, Наталія Василівна |
2008 | Концепція обліку вкладень капіталу в торговельне підприємство | Деньга, Світлана Миколаївна |
11-Окт-2018 | Концепція формування лідерської компетентності майбутніх бакалаврів з менеджменту в освітньому середовищі університету | Нестуля, Світлана Іванівна |
21-Июн-2021 | «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів в готелі категорії «****» на 150 місць у місті Дніпро» | Ляскало, Олександра Ігорівна |
20-Июн-2021 | «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів в готелі категорії «****» на 150 місць у місті Дніпро» | Ляскало, Олександра Ігорівна |
18-Июн-2021 | «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «****» на 135 місць у місті Ужгород» | Пракаш, Лоліта Омівна |
21-Июн-2021 | «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «****» на 160 місць у Буковелі» | Бєсєдіна, Валерія Юріївна |
18-Июн-2021 | «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «***» на 115 місць у місті Черкаси» | Подоляка, Яна |
21-Июн-2021 | «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів курортного готелю категорії «*****» на 180 місць у місті Одеса» | Дробязко, Анастасія Олегівна |
2011 | Особливості застосування концепцій управління маркетингом | Краус, Катерина Миколаївна |
2-Апр-2020 | РЕАЛІЗАЦІЯ КОНЦЕПЦІЇ «LEAN PRODUCTION» ЯК СПОСІБ ЗАОЩАДЖЕННЯ У НАЦІОНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЦТВІ | Кваша, О. І.; Бондар-Підгурська, О. В. |
24-Май-2017 | Тенденції розвитку ресторанного бізнесу на території Україні | Рогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна |
13-Фев-2024 | Удосконалення технологій харчових продуктів з використанням концепції Zero-waste | Хомич, Г. П.; Виришева, М. А. |
2014 | УКРАЇНСЬКА ПРАКТИКА УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОМ МАЛИХ ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ | Краус, Катерина Миколаївна |
2013 | Управління маркетингом малого торговельного бізнесу: концепції, організація, домінанти розвитку | Краус, Катерина Миколаївна |
2019 | Формування постнекласичного економічного туристичного знання: концептуалізація підходів | Скляр, Георгій Павлович; Карпенко, Юрій Вікторович |
Отображение результатов 1 до 18 из 18
|