Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике концепція

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019ЕКО-ІННОВАЦІЙНА КОНЦЕПЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА СВІТУ ТА УКРАЇНИПлахтюк, В. Ю.; Рогова, Н. В.
2019Концепції та теорії місцевого самоврядуванняКоваленко, А. А.
8-Окт-2020Концепція гіпермедіа як основа створення дистанційного курсу «Педагогіка вищої школи».Кононец, Наталія Василівна
2008Концепція обліку вкладень капіталу в торговельне підприємствоДеньга, Світлана Миколаївна
11-Окт-2018Концепція формування лідерської компетентності майбутніх бакалаврів з менеджменту в освітньому середовищі університетуНестуля, Світлана Іванівна
21-Июн-2021«Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів в готелі категорії «****» на 150 місць у місті Дніпро»Ляскало, Олександра Ігорівна
20-Июн-2021«Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів в готелі категорії «****» на 150 місць у місті Дніпро»Ляскало, Олександра Ігорівна
18-Июн-2021«Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «****» на 135 місць у місті Ужгород»Пракаш, Лоліта Омівна
21-Июн-2021«Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «****» на 160 місць у Буковелі»Бєсєдіна, Валерія Юріївна
18-Июн-2021«Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «***» на 115 місць у місті Черкаси»Подоляка, Яна
21-Июн-2021«Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів курортного готелю категорії «*****» на 180 місць у місті Одеса»Дробязко, Анастасія Олегівна
2011Особливості застосування концепцій управління маркетингомКраус, Катерина Миколаївна
2-Апр-2020РЕАЛІЗАЦІЯ КОНЦЕПЦІЇ «LEAN PRODUCTION» ЯК СПОСІБ ЗАОЩАДЖЕННЯ У НАЦІОНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЦТВІКваша, О. І.; Бондар-Підгурська, О. В.
24-Май-2017Тенденції розвитку ресторанного бізнесу на території УкраїніРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна
13-Фев-2024Удосконалення технологій харчових продуктів з використанням концепції Zero-wasteХомич, Г. П.; Виришева, М. А.
2014УКРАЇНСЬКА ПРАКТИКА УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОМ МАЛИХ ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВКраус, Катерина Миколаївна
2013Управління маркетингом малого торговельного бізнесу: концепції, організація, домінанти розвиткуКраус, Катерина Миколаївна
2019Формування постнекласичного економічного туристичного знання: концептуалізація підходівСкляр, Георгій Павлович; Карпенко, Юрій Вікторович
Отображение результатов 1 до 18 из 18

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь