|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 3562 до 3581 из 12718
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 17-Июн-2020 | Здоровий спосіб життя один із чинників формування духовних цінностей | Новицька, Наталія Анатоліївна; Ахтирська, Надія Миколаївна; Крафт, Володимир Андрійович |
19-Дек-2019 | Здоровий спосіб життя один із чинників формування духовних цінностей | Новицька, Наталія Анатолїівна; Ахтирська, Надія Миколаївна; Крафт, Володимир Андрійович |
24-Янв-2018 | ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НА ПОЛТАВЩИНІ | Рогова, Н.В.; Рибакова, С.С.; Романовська, А |
24-Янв-2018 | Зелений туризм: перспективи розвитку на полтавщині | Рогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Романовська, Анна |
2012 | ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2017 | Зима Богдан Васильович | Зима, Галина Іванівна; Нестеренко, Олена Вікторівна |
5-Дек-2016 | Зловживання акціонером корпоративними правами | Деревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan |
14-Апр-2016 | Зменшення енергетичних витрат при термічному обробленні овочів | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
18-Дек-2020 | ЗМЕНШЕННЯ НЕГАТИВНОГО ВПЛИВУ АВТОМОБІЛІВ НА НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ НА ПРИКЛАДІ TESLA INC | Редька, О. А.; Флегантова, А. Л. |
Ноя-2015 | Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків | Хомич, Галина Панасівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2013 | Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків | Хомич, Галина Панасівна |
2014 | ЗМІНА МЕТОДОЛОГІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В ЕЛЕКТРОННОМУ СЕРЕДОВИЩІ | Кулик, Вікторія Анатоліївна |
19-Ноя-2014 | Зміна методологічних підходів до світу та особистості у філософії Ж.Дельоза | Усанов, Ігор Вікторович |
18-Окт-2012 | Зміни аромату кавунової м’якоті | Овчіннікова, Світлана Олексіївна |
2004 | Зміни в організаційній структурі підприємств в інформаційному суспільстві | Макарова, Маріана Володимірівна |
2018 | Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2017 | Зміни м`яса під час холодильної обробки | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2010 | Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні. | Горячова, Олена Олександрівна |
15-Мар-2017 | ЗМІНИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КАПКЕЙКІВ З ПОДРІБНЕНИМИ ГОРОХОВИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
24-Апр-2009 | Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового | Головко, М. П.; Роговий, І. С.; Шидакова-Каменюка, О. Г. |
Отображение результатов 3562 до 3581 из 12718
|