Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 3562 до 3581 из 12718
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
17-Июн-2020Здоровий спосіб життя один із чинників формування духовних цінностейНовицька, Наталія Анатоліївна; Ахтирська, Надія Миколаївна; Крафт, Володимир Андрійович
19-Дек-2019Здоровий спосіб життя один із чинників формування духовних цінностейНовицька, Наталія Анатолїівна; Ахтирська, Надія Миколаївна; Крафт, Володимир Андрійович
24-Янв-2018ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НА ПОЛТАВЩИНІРогова, Н.В.; Рибакова, С.С.; Романовська, А
24-Янв-2018Зелений туризм: перспективи розвитку на полтавщиніРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Романовська, Анна
2012ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВШелудько, Вікторія Миколаївна
2017Зима Богдан ВасильовичЗима, Галина Іванівна; Нестеренко, Олена Вікторівна
5-Дек-2016Зловживання акціонером корпоративними правамиДеревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan
14-Апр-2016Зменшення енергетичних витрат при термічному обробленні овочівСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
18-Дек-2020ЗМЕНШЕННЯ НЕГАТИВНОГО ВПЛИВУ АВТОМОБІЛІВ НА НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ НА ПРИКЛАДІ TESLA INCРедька, О. А.; Флегантова, А. Л.
Ноя-2015Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соківХомич, Галина Панасівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2013Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соківХомич, Галина Панасівна
2014ЗМІНА МЕТОДОЛОГІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В ЕЛЕКТРОННОМУ СЕРЕДОВИЩІКулик, Вікторія Анатоліївна
19-Ноя-2014Зміна методологічних підходів до світу та особистості у філософії Ж.ДельозаУсанов, Ігор Вікторович
18-Окт-2012Зміни аромату кавунової м’якотіОвчіннікова, Світлана Олексіївна
2004Зміни в організаційній структурі підприємств в інформаційному суспільствіМакарова, Маріана Володимірівна
2018Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберіганняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2017Зміни м`яса під час холодильної обробкиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2010Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні.Горячова, Олена Олександрівна
15-Мар-2017ЗМІНИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КАПКЕЙКІВ З ПОДРІБНЕНИМИ ГОРОХОВИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯШелудько, Вікторія Миколаївна
24-Апр-2009Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Роговий, І. С.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
Отображение результатов 3562 до 3581 из 12718
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь