|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 9495 до 9514 из 12621
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 20-Дек-2020 | Розробка технології напівфабрикатів із перепелів | Вєтров, Олександр Романович |
22-Дек-2020 | Розробка технології напівфабрикату заварного крему високого ступеня готовності | Шевчик, Ірина Вікторівна |
8-Май-2020 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатолівна; Ткач, Надія Іванівна |
25-Июн-2020 | Розробка технології січених напівфабрикатів з використанням йодовмісних добавок | Кісіль, Олександр Миколайович |
2-Июн-2021 | Розробка технології смузі з біологічно цінною добавкою | Яцура, Микола Миколайович |
18-Окт-2020 | Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіха | Мазур, Оксана Петрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2016 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
27-Окт-2017 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ | Левченко, Юлія |
27-Окт-2017 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ | Левченко, Юлія |
Июн-2021 | Розробка технології солодких страв з використанням льону | Камуз, Ілона Віталіївна |
Авг-2020 | Розробка технології солодких страв з використанням рослинної сировини | Бобилкова, Олена Валеріївна |
Фев-2021 | Розробка технології солодких страв з використанням суперфудів | Веремчук, Вячеслав Русланович |
18-Апр-2019 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ І ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Дек-2019 | Розробка технології соусів-дресингів оздоровчого призначення | Стороженко, Олександр Олександрович; Наконечна, Юлія Григорівна |
22-Дек-2020 | Розробка технології соусів з використанням волоського горіха | Ліпінський, Микита Вадимович |
Дек-2019 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГОЛОВОНОГИХ МОЛЮСКІВ | Бедошвілі, Аліса Андріївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Фев-2021 | Розробка технології соусів функціонального призначення | Циганенко, Владислава Олександрівна |
Ноя-2017 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ БАНАНІВ ТА СОКУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ | Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
2017 | Розробка тренажера дистанційного навчального курсу "Математична логіка та теорія алгоритмів" з теми "Машини Тюрінга" | Кондрашев, Д. М. |
Мар-2013 | Розробка тренажера дистанційного навчального курсу «Випадкові процеси» та програмного забезпечення для нього | Скворцов, Денис Валерійович |
Отображение результатов 9495 до 9514 из 12621
|