Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 10414 до 10433 из 12903
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
15-Янв-2003СПОСІ ВИРОБНИЦТВ ФРУКТОВОГ ЖЕЛКапліна, Тетяна Вікторівна; Ростовський, Володимир Сергійович; Дібрівська, Наталі Віталіївна
2000СПОСІБ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВКапліна, Тетяна Вікторівна; Лісюк, Галина Михайлівна; Шеляков, Олег Парфірович; Дорохіна, Марія Олексіївна
10-Июн-2020Спосіб бактерицидного знезараження сипучих харчових продуктівСеменов, Анатолій Олексійович; Кожушко, Григорій Мефодійович; Дугніст, Ліна Віталіївна; Семенова, Наталія Володимирівна
2013Спосіб визначення карбонільних сполук в паровій фазі харчових продуктівДубова, Галина Євгеніївна; Овчіннікова, Світлана Олексіївна
25-Апр-2019Спосіб виробництва замороженого дріжджового тіста з хеномелесомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Окт-2018Спосіб виробництва кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
10-Дек-2020Спосіб виробництва пельменів з β-каротином для дітейКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій Володимирович
6-Янв-2021Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вікКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Ремізова, Надія Леонідівна
25-Апр-2019Спосіб виробництва ромової баби безопарним способомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна
1-Авг-2006СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ЕМУЛЬСІЇКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Жидецька, Інна Василівна
2006СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБАКапліна, Тетяна Вікторівна; Фірсова, Раїса Михайлівна; Дорохіна, Марія Олексіївна
25-Ноя-2015СПОСІБ ВІДНОВЛЕННЯ СВІЖОГО АРОМАТУ В ХАРЧОВОМУ ПРОДУКТІДубова, Галина Євгеніївна; Овчіннікова, Світлана Олексіївна
4-Окт-2020СПОСІБ ЗНЕЗАРАЖЕННЯ ВОДИ ПЛАВАЛЬНОГО БАСЕЙНУСеменов, Анатолій Олексійович; Сахно, Тамара Вікторівна; Волошко, Лариса Борисівна; Кислиця, Світлана Григорівна; Бойко, Галина Миколаївна
10-Июн-2020Спосіб знезараження питної води в процесі бутелюванняКожушко, Григорій Мефодійович; Семенов, Анатолій Олексійович; Берлінова, Л. В.
2014СПОСІБ МАРШРУТИЗАЦІЇ З БАЛАНСУВАННЯМ НАВАНТАЖЕННЯ В ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ МЕРЕЖАХГаркуша, Сергій Володимирович
2013Спосіб одержання грибного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 82761)Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Федурко, Іннa Андрiївна
2006СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2008СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУКапліна, Тетяна Вікторівна
2008СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
28-Июн-2023Спосіб перевірки якості змішування сипучих сумішей за допомогою мікротрейсерівСахно, Тамара Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович; Панченко, В. Г.; Омелян, О. М.; Ляшенко, В. В.; Хмельницька, Є. В.; Хмельницький, Б. І.; Гнітій, Н. В.; Іванов, О. М.
Отображение результатов 10414 до 10433 из 12903
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь