Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Бородай, Анжела Борисівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 73
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Aug-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2016The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
Oct-2020Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна
2018Аналіз засобів знезараження взуттяБасова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Калашник, Олена Володимирівна
2011Біостійкість пюре з ягід обліпихи, отриманого у ВШФЧ електромагнітного поляДібрівська, Наталія Віталіївна; Бородай, Анжела Борисівна
Mar-2017Визначення мікробіологічних показників житнього хлібаБородай, Анжела Борисівна; Павлова, Інга Володимирівна
Mar-2020Визначення мікробіологічного забруднення клавіатур девайсівБородай, Анжела Борисівна; Латиш, Вікторія Сергіївна; Бушурова, Олена Станіславівна
3-Dec-2014Визначення якості гумки жувальної за фізико-хімічними та мікробіологічними показникамиНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Соколова, Даніїла
Dec-2019Використання клітковини гарбузового насіння для підвищення харчової цінності печиваБородай, Анжела Борисівна; Моісеєва, Світлана Григорівна
3-Dec-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
Oct-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
2019Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
Mar-2020Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
9-Jun-2016Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробівБородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
25-Jun-2021Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктівЛевченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович
Apr-2021Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна
2012Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
30-Apr-2021Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна
Showing results 1 to 20 of 73
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback