|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Дудник, Світлана Олексіївна
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
13-Сен-2017 | Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсність | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
21-Мар-2018 | ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ ТА ЛИСТЯ САЛАТУ - ДЖЕРЕЛО ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КЕКСІВ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
Апр-2023 | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У ВОЄННИЙ ЧАС: ПОТОЧНИЙ СТАН ТА ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ | Володько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння. | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
13-Мар-2023 | Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішень | Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Балась, Ростислав Сергійович |
10-Мар-2023 | КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ ЗАМІСЬКИХ ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Пошивайло, Олександра Дмитрівна |
18-Апр-2019 | . Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінарії | Карпенко, Віктор Дмитрович; Дудник, Світлана Олексіївна |
19-Ноя-2018 | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
10-Ноя-2023 | Понятійний апарат інноваційного менеджменту в готельному бізнесі | Дудник, Світлана Олексіївна |
10-Фев-2017 | ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТА АВТОРСЬКЕ ПРАВО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ОСВІТІ | Капліна, Анна Сергіївна; Дудник, Світлана Олексіївна; Кирніс, Наталія Іванівна |
16-Мар-2023 | Розвиток туристичної та готельно-ресторанної сфер в умовах воєнного стану в Україні | Володько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2019 | Світовий досвід компетентнісного підходу до освіти | Капліна, Тетяна Вікторівна; Капліна, Анна Сергіївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
25-Окт-2018 | Спосіб виробництва кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
6-Апр-2017 | Управління якістю нових технологій борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
15-Авг-2023 | Управлінські рішення в менеджменті підприємства: проблеми стійкості, виклики цифровізації | Дудник, Світлана Олексіївна |
21-Сен-2017 | ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНА РОЛЬ РЕЦЕПТУРНИХ СКЛАДОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ НА ХІМІЧНИХ РОЗПУШУВАЧАХ І ПІДВИЩЕННЯ ЇХ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
Отображение результатов 1 до 18 из 18
|