|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Дудник, Світлана Олексіївна
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
13-Сен-2017 | Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсність | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
21-Мар-2018 | Гарбузове насіння та листя салату – джерело підвищення харчової та біологічної цінності кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
Апр-2023 | Готельно-ресторанний бізнес у воєнний час: поточний стан та глобальні тенденції | Володько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
13-Мар-2023 | Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішень | Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Балась, Ростислав Сергійович |
10-Мар-2023 | Конкурентні переваги заміських готельних комплексів Полтавської області | Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Пошивайло, Олександра Дмитрівна |
18-Апр-2019 | Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінарії | Карпенко, Віктор Дмитрович; Дудник, Світлана Олексіївна |
19-Ноя-2018 | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
10-Ноя-2023 | Понятійний апарат інноваційного менеджменту в готельному бізнесі | Дудник, Світлана Олексіївна |
10-Фев-2017 | Права інтелектуальної власності та авторське право в дистанційній освіті | Капліна, Анна Сергіївна; Дудник, Світлана Олексіївна; Кирніс, Наталія Іванівна |
16-Мар-2023 | Розвиток туристичної та готельно-ресторанної сфер в умовах воєнного стану в Україні | Володько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2019 | Світовий досвід компетентнісного підходу до освіти | Капліна, Тетяна Вікторівна; Капліна, Анна Сергіївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
25-Окт-2018 | Спосіб виробництва кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
6-Апр-2017 | Управління якістю нових технологій борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
15-Авг-2023 | Управлінські рішення в менеджменті підприємства: проблеми стійкості, виклики цифровізації | Дудник, Світлана Олексіївна |
21-Сен-2017 | Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексів на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировини | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
Отображение результатов 1 до 18 из 18
|