Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Дудник, Світлана Олексіївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
13-Сен-2017Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсністьКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
21-Мар-2018Гарбузове насіння та листя салату – джерело підвищення харчової та біологічної цінності кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна
Апр-2023Готельно-ресторанний бізнес у воєнний час: поточний стан та глобальні тенденціїВолодько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна
2018Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберіганняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2018Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насінняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
13-Мар-2023Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішеньКущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Балась, Ростислав Сергійович
10-Мар-2023Конкурентні переваги заміських готельних комплексів Полтавської областіКущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Пошивайло, Олександра Дмитрівна
18-Апр-2019Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінаріїКарпенко, Віктор Дмитрович; Дудник, Світлана Олексіївна
19-Ноя-2018Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошнаКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
10-Ноя-2023Понятійний апарат інноваційного менеджменту в готельному бізнесіДудник, Світлана Олексіївна
10-Фев-2017Права інтелектуальної власності та авторське право в дистанційній освітіКапліна, Анна Сергіївна; Дудник, Світлана Олексіївна; Кирніс, Наталія Іванівна
16-Мар-2023Розвиток туристичної та готельно-ресторанної сфер в умовах воєнного стану в УкраїніВолодько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна
2019Світовий досвід компетентнісного підходу до освітиКапліна, Тетяна Вікторівна; Капліна, Анна Сергіївна; Дудник, Світлана Олексіївна
25-Окт-2018Спосіб виробництва кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
6-Апр-2017Управління якістю нових технологій борошняних кондитерських виробівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
15-Авг-2023Управлінські рішення в менеджменті підприємства: проблеми стійкості, виклики цифровізаціїДудник, Світлана Олексіївна
21-Сен-2017Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексів на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировиниКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
Отображение результатов 1 до 18 из 18

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь