Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Кайнаш, Алла Петрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 29
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2011Асортимент та дослідження якості зеленого байхового чаю, що реалізується в роздрібній торговельній мережі м. ПолтавиГладченко, К. В.; Кайнаш, Алла Петрівна
2016Біотехнологічні прийоми при виробництві винаКайнаш, Алла Петрівна
2018Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна; Попельнух, Аделіна
2015Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2015Визначення якості м’ясних напівфабрикатівКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівОфіленко, Наталія Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2017Вплив стресчутливості свиней із використанням ДНК-тестів на якість м’ясаОфіленко, Наталія Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2014Грибна індустрія україни: стан та споживчий попитКайнаш, Алла Петрівна
2009Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками.Кайнаш, Алла Петрівна; Віннікова, Людмила Григорівна
2009Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів.Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2013Дослідження якісних характеристик продуктів дитячого харчування на плодово-ягідній основіВязова, Ю. А.; Кайнаш, Алла Петрівна
2017Експертна оцінка якості зефіруНазаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна
2011Експертна оцінка якості м’ясних копченостейКалита, Д. В.; Кайнаш, Алла Петрівна
2015Експертна оцінка якості сиркових виробів вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
Фев-2019Оцінювання плодів ківі залежно від пакуванняКалашник, Олена Володимирівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Заркуа, К. Р.
2018Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
2013Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробниківЖадан, Д. С.; Кайнаш, Алла Петрівна
2014Профільний метод оцінювання паштетів печінковихКайнаш, Алла Петрівна
2015Ринок імітованої продукції із сурімі в УкраїніКайнаш, Алла Петрівна
2013Рівень якості та конкурентоспроможність ікри делікатесної вітчизняного та закордонного виробництваНазаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна
Отображение результатов 1 до 20 из 29
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь