Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике органолептичні показники

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 32
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
26-Май-2020DEVELOPMENT OF FORMULATIONS FOR SPONGE CAKES MADE FROM ORGANIC RAW MATERIALS USING THE PRINCIPLES OF A FOOD PRODUCTS SAFETY MANAGEMENT SYSTEMTkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna
4-Фев-2022Ампелографічні сорти винограду, районування та ви-моги до якостіБаличева, В. Ю.
4-Фев-2022Асортимент, експертиза та особливості митного оформлення чаюСахно, Іванна Володимирівна
2024Асортимент, якість та експертиза коньякуЛитвиненко, Арсен Ігорович
2024Асортимент, якість та експертиза маргаринуМарченков, Олександр Олександрович
25-Мар-2016ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВАРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
13-Фев-2023Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбасШвець, Поліна Русланівна
2016Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
4-Фев-2022Дослідження господарсько-ботанічних сортів та якості коренеплодівДонскова, Олена Вікторівна
2024Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості крупМузичко, Андрій Петрович
2024Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої рибиЛисюк, Юлія Ігорівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза газованих напоївСіда, Дарія Олександрівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбасДьомін, Юрій Володимирович
4-Фев-2022Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервівНіживенко, Ірина Олександрівна
2013Дослідження якості кави натуральної розчинноїМамай, Т. О.; Офіленко, Н. О.
2013Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчуванняТкаченко, Я. Д.; Назаренко, Л. О.
5-Фев-2022Кафе на 86 місць у місті ПолтаваАндрущенко, Антон Сергійович
2024Класифікація, асортимент, споживні властивості та особливості товарознавчої оцінки якості крупПащенко, Вікторія Сергіївна
2024Особливості експертизи кондитерських виробівЖумар, Олександр Вячеславович
2023Особливості формування асортименту та якість цукерокКот, Вікторія Олександрівна
Отображение результатов 1 до 20 из 32
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь