|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике органолептичні показники
Отображение результатов 1 до 20 из 32
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 26-Май-2020 | DEVELOPMENT OF FORMULATIONS FOR SPONGE CAKES MADE FROM ORGANIC RAW MATERIALS USING THE PRINCIPLES OF A FOOD PRODUCTS SAFETY MANAGEMENT SYSTEM | Tkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna |
4-Фев-2022 | Ампелографічні сорти винограду, районування та ви-моги до якості | Баличева, В. Ю. |
4-Фев-2022 | Асортимент, експертиза та особливості митного оформлення чаю | Сахно, Іванна Володимирівна |
2024 | Асортимент, якість та експертиза коньяку | Литвиненко, Арсен Ігорович |
2024 | Асортимент, якість та експертиза маргарину | Марченков, Олександр Олександрович |
25-Мар-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
13-Фев-2023 | Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбас | Швець, Поліна Русланівна |
2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
4-Фев-2022 | Дослідження господарсько-ботанічних сортів та якості коренеплодів | Донскова, Олена Вікторівна |
2024 | Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості круп | Музичко, Андрій Петрович |
2024 | Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої риби | Лисюк, Юлія Ігорівна |
2024 | Дослідження сучасного асортименту та експертиза газованих напоїв | Сіда, Дарія Олександрівна |
2024 | Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбас | Дьомін, Юрій Володимирович |
4-Фев-2022 | Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервів | Ніживенко, Ірина Олександрівна |
2013 | Дослідження якості кави натуральної розчинної | Мамай, Т. О.; Офіленко, Н. О. |
2013 | Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування | Ткаченко, Я. Д.; Назаренко, Л. О. |
5-Фев-2022 | Кафе на 86 місць у місті Полтава | Андрущенко, Антон Сергійович |
2024 | Класифікація, асортимент, споживні властивості та особливості товарознавчої оцінки якості круп | Пащенко, Вікторія Сергіївна |
2024 | Особливості експертизи кондитерських виробів | Жумар, Олександр Вячеславович |
2023 | Особливості формування асортименту та якість цукерок | Кот, Вікторія Олександрівна |
Отображение результатов 1 до 20 из 32
|