Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике печиво

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 28
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Апр-2021Designing of baking area specializing on high nutritional value productsРяшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
30-Апр-2021Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologiesШелудько, Вікторія Миколаївна
2016Аналіз реквізитів маркування цукрового печива, як засобів його ідентифікаціїФіліпчук, Ю. В.; Поліщук, Л. В.
2017Бісквітне печиво “Мадлен” підвищеної харчової цінностіКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
11-Мар-2024Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печиваНаконечна, Юлія; Новохатка, В.; Наконечний, К. Р.
6-Фев-2024Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печиваНаконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна
Ноя-2018Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печиваЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія
12-Окт-2020ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВАМирончук, І. С.; Горобець, О. М.
2015Застосування принципів ква-ліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Роговий, Іван Станіславович
26-Фев-2018Композиція інгредієнтів печива "Мадлен"Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, Анжела Анатоліївна
2024Особливості експертизи кондитерських виробівЖумар, Олександр Вячеславович
2018Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання.Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Анна Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна; Савенко, Анна Дмитровна
18-Мар-2021Печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінностіГорбатько, Д. В.; Шмагло, І. Б.; Шелудько, В. М.
18-Мар-2021Пісочне печиво підвищеної харчової цінностіЧиж, А. Ю; Руснак, Ж. П.; Шелудько, Вікторія Миколаївна
2015Покращення харчової цінності цукрового печиваТкаченко, А. С.
2015Поліпшення жирно кислотного складу цукрового печива за рахунок використання непрадиційних олійТкаченко, А. С.
2015Поліпшення споживних властивостей цукрового печиваТкаченко, А. С.; Сирохман, І. В.
20-Дек-2020Розроблення технології здобного печива підвищеної харчової та біологічної цінностіСкляр, Аліна Юріївна
11-Фев-2019Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен"Шелудько, Вікторія Миколаївна; Прокофєва, Юлія Віталіївна
26-Дек-2018Склад печива кантуччіШелудько, Вікторія Миколаївна; Макушева, Оксана Миколаївна
Отображение результатов 1 до 20 из 28
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь