Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 11518 до 11537 из 12621
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Ноя-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировиниМарусенко, Олена Володимирівна
Дек-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировиниМарусенко, Ольга Василівна
24-Фев-2021Удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентівГриценко, Сергій Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна
14-Май-2014Удосконалення технології обеззаражування води в процесі бутелюванняБерлінова Людмила Володимирівна; Семенов Анатолій Олексійович
15-Дек-2020Удосконалення технології отримання напоїв з підвищем вмістом БАРЗатолоцька, В. В.; Положишникова, Людмила Олександрівна
20-Дек-2020Удосконалення технології паштетів для харчування школярівЛавренчук, Валентин Олександрович
20-Дек-2020Удосконалення технології паштетів пониженої калорійностіКоваль, Марина Андріївна
7-Фев-2020Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировиниКапустянський, Сергій Володимирович; Ткач, Надія Іванівна
2018УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна
16-Апр-2021УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна
16-Апр-2021УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна
14-Апр-2021УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна
20-Дек-2020_Удосконалення технології печива з використанням знежиреного лляного борошнаСушко, Юлія Анатоліївна
15-Дек-2020Удосконалення технології печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіГорбатько, Дмитро Володимирович
21-Фев-2021Удосконалення технології печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіЧиж, Аліна Юріївна
Дек-2020Удосконалення технології печива пісочного за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировиниІсаєнко, Олена Ігорівна; Бородай, Анжела Борисівна
22-Дек-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИПетренко, Я. А.; Бородай, А. Б.
8-Дек-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ТІСТА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИЛісогор, Г. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.
Июн-2021Удосконалення технології посічених напівфабрикатів із качатиниЛелюх, Валерія Олександрівна
2021Удосконалення технології пюреподібних стравТюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна
Отображение результатов 11518 до 11537 из 12621
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь