|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 11518 до 11537 из 12621
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Ноя-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини | Марусенко, Олена Володимирівна |
Дек-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини | Марусенко, Ольга Василівна |
24-Фев-2021 | Удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентів | Гриценко, Сергій Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
14-Май-2014 | Удосконалення технології обеззаражування води в процесі бутелювання | Берлінова Людмила Володимирівна; Семенов Анатолій Олексійович |
15-Дек-2020 | Удосконалення технології отримання напоїв з підвищем вмістом БАР | Затолоцька, В. В.; Положишникова, Людмила Олександрівна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології паштетів для харчування школярів | Лавренчук, Валентин Олександрович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології паштетів пониженої калорійності | Коваль, Марина Андріївна |
7-Фев-2020 | Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировини | Капустянський, Сергій Володимирович; Ткач, Надія Іванівна |
2018 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
16-Апр-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
16-Апр-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
14-Апр-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
20-Дек-2020 | _Удосконалення технології печива з використанням знежиреного лляного борошна | Сушко, Юлія Анатоліївна |
15-Дек-2020 | Удосконалення технології печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Горбатько, Дмитро Володимирович |
21-Фев-2021 | Удосконалення технології печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Чиж, Аліна Юріївна |
Дек-2020 | Удосконалення технології печива пісочного за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини | Ісаєнко, Олена Ігорівна; Бородай, Анжела Борисівна |
22-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ | Петренко, Я. А.; Бородай, А. Б. |
8-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ТІСТА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Лісогор, Г. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
Июн-2021 | Удосконалення технології посічених напівфабрикатів із качатини | Лелюх, Валерія Олександрівна |
2021 | Удосконалення технології пюреподібних страв | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Отображение результатов 11518 до 11537 из 12621
|