|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1641 до 1660 из 12630
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 31-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІ | Пахомова, Інна Володимирівна |
31-Май-2016 | Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробів | Пахомова, Інна Володимирівна |
22-Янв-2024 | Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Янв-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Використання програмних продуктів при викладанні податкових дисциплін | Скибенко, Світлана Тимофіївна; Лугівська, Леся Анатоліївна |
11-Мар-2024 | Використання продуктів переробки плодів хеномелесу у технології страв з грибів | Гонтовий, Сергій Анатолійович |
Ноя-2018 | Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ | Гулак, І. О.; Нестеренко, О. В.; Ткач, Н. І. |
20-Ноя-2019 | Використання пшеничних висівок у технології мясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Гузевська, Ірина Іванівна |
Ноя-2017 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
30-Ноя-2018 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАРМЕЛАДІВ | Левченко, Юлія; Чоні, Інна |
16-Сен-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
1980 | Використання революційних і трудових традицій комсомолу Полтавщини для виховання учнів в дусі соціалістичного інтернаціоналізму | Нестуля, Олексій Олексійович |
30-Ноя-2023 | Використання різних видів смородини у технології десерту пана-кота | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Пашинський, А. |
6-Апр-2017 | Використання рослинної нетрадиційної сировини для ароматизації харчових продуктів | Дубова, Г. Є.; Мельник, О. І. |
25-Окт-2020 | Використання рослинної сировини в технології печива | Горобець, Олександра Михайлівна |
12-Окт-2020 | ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА | Мирончук, І. С.; Горобець, О. М. |
30-Ноя-2023 | Використання рослинної сировини в якості загущувача при виробництві фруктових соусів | Хомич, Галина Панасівна; Усманов, Артем |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Хомич, Г. П.; Левченко, Ю. В.; Бондарчук, В. С. |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор |
Отображение результатов 1641 до 1660 из 12630
|