|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1649 до 1668 из 12637
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Ноя-2018 | Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ | Гулак, І. О.; Нестеренко, О. В.; Ткач, Н. І. |
20-Ноя-2019 | Використання пшеничних висівок у технології мясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Гузевська, Ірина Іванівна |
Ноя-2017 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
30-Ноя-2018 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАРМЕЛАДІВ | Левченко, Юлія; Чоні, Інна |
16-Сен-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
1980 | Використання революційних і трудових традицій комсомолу Полтавщини для виховання учнів в дусі соціалістичного інтернаціоналізму | Нестуля, Олексій Олексійович |
30-Ноя-2023 | Використання різних видів смородини у технології десерту пана-кота | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Пашинський, А. |
6-Апр-2017 | Використання рослинної нетрадиційної сировини для ароматизації харчових продуктів | Дубова, Г. Є.; Мельник, О. І. |
25-Окт-2020 | Використання рослинної сировини в технології печива | Горобець, Олександра Михайлівна |
12-Окт-2020 | ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА | Мирончук, І. С.; Горобець, О. М. |
30-Ноя-2023 | Використання рослинної сировини в якості загущувача при виробництві фруктових соусів | Хомич, Галина Панасівна; Усманов, Артем |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Хомич, Г. П.; Левченко, Ю. В.; Бондарчук, В. С. |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
25-Июн-2021 | ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДОЩІВ ЖЕЛЕЙНОГО ТИПУ | Левченко, Юлія; Арцебасова, Дарія |
Мар-2008 | Використання самостійно створеного рекламного ролика за участю студентів у профорієнтаційній роботі за напрямом "Інформатика" | Тур, Олена Василівна |
2013 | Використання світового досвіду для створення вітчизняних кредитно-гарантійних установ. | Яремченко, Лариса Миколаївна |
Ноя-2012 | Використання системи Moodle для дистанційної форми навчання | Чілікіна, Тетяна Василівна |
Апр-2014 | ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ У ЛОКАЛЬНОМУ ТОРГОВЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ | Брацун, Алла Олегівна |
Отображение результатов 1649 до 1668 из 12637
|