|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1649 до 1668 из 13057
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Ноя-2019 | Використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві хлібобулочних виробів | Гнатюк, Марія Андріївна; Муковоз, Олена Сергіївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Ноя-2015 | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА | Положишникова, Людмила Олександрівна |
24-Апр-2020 | Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях майонезних соусів | Положишникова, Людмила Олександрівна |
2017 | Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі | Суткович, Тетяна Юліанівна; Вагіль, Тетяна |
2017 | Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробів | Рогова, Алла Леонідівна |
Дек-2019 | Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі | Осадча Н.А.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
15-Дек-2020 | Використання нетрадиційної сировини в технології смузі | Кучірко, О. І.; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2008 | Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
19-Окт-2011 | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ЙОДОМ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
8-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Тарнавська, О. О.; Бородай, А. Б. |
2015 | Використання нетрадиційної сировини у виробництві січених напівфабрикатів. | Тущенко, Леся; Мацук, Юлія Анатоліївна |
7-Апр-2016 | Використання нетрадиційної сировини у технології борошняних кондитерських виробів | Рогова, Алла Леонідівна |
19-Май-2020 | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна |
3-Июн-2020 | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна |
5-Дек-2019 | ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ ВИДІВ ЗАГУЩУВАЧІВ В ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Ярова, Карина |
5-Дек-2019 | Використання нових видів згущувачів в технології соусів | Ярова, К. А.; Левченко, Ю. В.; Хомич, Г. П. |
2012 | Використання нових інформаційних технологій в курсі вивчення дисципліни «Основи лідерства» | Нестуля, Світлана Іванівна |
20-Ноя-2015 | Використання новітніх інформаційних-комунікаційних технологiй в освіті. | Колєчкіна, Людмила Миколаївна; Литвиненко, Юрій Олексійович; Ольховський, Віктор Олександрович |
2013 | Використання нуту, вирощенного в Полтавській області для перобки | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |
2012 | Використання облікової інформації для управління прибутком торговельних підприємств | Вороніна, Вікторія Леонідівна |
Отображение результатов 1649 до 1668 из 13057
|