|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Тюрікова, Інна Станіславівна
Отображение результатов 1 до 20 из 67
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 26-Апр-2018 | Medico-biological assessment of drinks resistant action | Тюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна |
7-Сен-2020 | Prospects of using walnut in technologies of drinks | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
7-Сен-2020 | Prospects of using walnut in technologies of drinks | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
7-Сен-2020 | Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
13-Мар-2024 | Use of innovative cultures of microorganisms in the technology of fermented beverages | Тюрікова, Інна Станіславівна; Дулька, Ольга; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана; Dulka, Оlha; Prybylskyi, Vitalii; Olijnyk, Svitlana; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tetiana; Kyrpichenkova, Oksana; Sylchuk, Tetiana; Tiurikova, Inna |
13-Мар-2024 | Аналіз системи насср для виробництва ковбаси вареної | Тюрікова, Інна Станіславівна; Хлопонін, Дмитро |
7-Сен-2020 | Використання волоського горіха в технології смузі | Тюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна |
2017 | Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузі | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович |
7-Сен-2020 | Використання перикарпію в технології квасу | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
12-Май-2016 | Використання перикарпію у технології квасу | Скобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
13-Мар-2024 | Використання харчових цитрусових волокон у харчовому виробництві | Тюрікова, Інна Станіславівна; Олійник, Людмила Борисівна; Толстокурова, Ольга Олегівна |
27-Май-2020 | Волоський горіх – біологічно цінне джерело збагачення харчової продукції | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С. |
19-Дек-2016 | Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленности | Скобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
7-Сен-2020 | Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленности | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
2019 | Грецкий орех молочно-восковой спелости – биологически ценный источник для обогащения блюд ресторанного хозяйства | Тюрікова, Інна Станіславівна; Черненко, Юлія; Бала, Володимир |
2-Июн-2021 | Дослідження використання гарбуза в технології м'ясних напівфабрикатів | Стаховська, А. В.; Катрич, А. Д.; Тюрікова, Інна Станіславівна |
13-Мар-2024 | Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2022 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Воробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
13-Мар-2024 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Тюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена |
13-Мар-2024 | Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід | Тюрікова, Інна Станіславівна; Міщенко, Володимир |
Отображение результатов 1 до 20 из 67
|