|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике показники якості
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 22-Июн-2021 | Асортимент, експертиза якості та особливості митного оформлення безалкогольних напоїв | Кулинич, Сергій Віталійович |
2025 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості ферментованих продуктів рослинного походження | Островерха, Наталія |
2014 | Виготовлення м'ясних виробів із свинини | Бургу, Юрій Георгійович |
28-Апр-2016 | Визначення якості плавлених сирів за фізико-хімічними показниками | Ковальчук, Юлія Ігорівна |
2020 | Використання технологічного потенціалу насіння чіа в технології кремово-збивних цукеркових мас | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна |
24-Апр-2020 | Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
2009 | Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів | Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2024 | Експертиза нетрадиційних олій | Чорнуха, Олена Петрівна |
3-Фев-2020 | Експертиза та митне оформлення мінеральних добрив | Наливайко, Вадим Романович |
21-Май-2020 | Застосування методу кореляційних плеяд для підтвердження взаємозв’язку між показниками збереженості та показниками якості коренеплодів редиски | Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович |
2024 | Особливості застосування методів біотехнології при виробництві йогуртів | Педюра, Ілона Олегівна |
19-Фев-2021 | Особливості ідентифікації та проведення експертизи молочних товарів | Шворінь, Дарина Ігорівна |
Ноя-2019 | Розробка полікомпонентної композиції смузі за допомогою біотехнологічного і математичного моделювання та визначення його харчової цінності | Суткович, Тетяна Юліанівна |
17-Мар-2023 | Розширення асортименту безглютенових мучних кондитерських виробів | Положишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V. |
1-Фев-2024 | Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи рибних пресервів | Ковтун, В'ячеслав Юрійович |
4-Фев-2020 | Сучасний стан виробництва заморожених плодів та показники їх якості | Горбатенко, Катерина Андріївна |
2023 | Сучасні системи автоматизації управління закладами ресторанного господарства | Рибакова, С.С.; Миронов, Д.А. |
2011 | Товарознавча характеристика продукції тваринництва | Бургу, Юрій Георгійович |
Отображение результатов 1 до 18 из 18
|