Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике показники якості

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
22-Июн-2021Асортимент, експертиза якості та особливості митного оформлення безалкогольних напоївКулинич, Сергій Віталійович
2025Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості ферментованих продуктів рослинного походженняОстроверха, Наталія
2014Виготовлення м'ясних виробів із свининиБургу, Юрій Георгійович
28-Апр-2016Визначення якості плавлених сирів за фізико-хімічними показникамиКовальчук, Юлія Ігорівна
2020Використання технологічного потенціалу насіння чіа в технології кремово-збивних цукеркових масШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна
24-Апр-2020Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2009Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортівГорячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2024Експертиза нетрадиційних олійЧорнуха, Олена Петрівна
3-Фев-2020Експертиза та митне оформлення мінеральних добривНаливайко, Вадим Романович
21-Май-2020Застосування методу кореляційних плеяд для підтвердження взаємозв’язку між показниками збереженості та показниками якості коренеплодів редискиХмельницька, Євгенія Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович
2024Особливості застосування методів біотехнології при виробництві йогуртівПедюра, Ілона Олегівна
19-Фев-2021Особливості ідентифікації та проведення експертизи молочних товарівШворінь, Дарина Ігорівна
Ноя-2019Розробка полікомпонентної композиції смузі за допомогою біотехнологічного і математичного моделювання та визначення його харчової цінностіСуткович, Тетяна Юліанівна
17-Мар-2023Розширення асортименту безглютенових мучних кондитерських виробівПоложишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V.
1-Фев-2024Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи рибних пресервівКовтун, В'ячеслав Юрійович
4-Фев-2020Сучасний стан виробництва заморожених плодів та показники їх якостіГорбатенко, Катерина Андріївна
2023Сучасні системи автоматизації управління закладами ресторанного господарстваРибакова, С.С.; Миронов, Д.А.
2011Товарознавча характеристика продукції тваринництваБургу, Юрій Георгійович
Отображение результатов 1 до 18 из 18

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь