Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике смузі

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
7-Сен-2020Використання волоського горіха в технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна
2017Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
2-Июн-2021Розробка технології смузі з біологічно цінною добавкоюЯцура, Микола Миколайович
18-Окт-2020Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіхаМазур, Оксана Петрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Сен-2020Розроблення технології біологічно цінного смузі з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна
7-Сен-2020Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
2017Спосіб приготування смузі "Горіхова блаж"Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі “Бадьорий”Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі “Джерельна насолода”Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі “Земледар”Тюрікова, Інна Станіславівна; Скорік, Євгеній
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі «Добродар»Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
Отображение результатов 1 до 11 из 11

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь