|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике quality
Отображение результатов 1 до 20 из 22
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | Апр-2019 | Fundamentals of a National Standardization System as a Means Confirming the Quality and Innovation of Products: Experience of International Organizations in Ukraine and Canada | Деревянко, Богдан Володимирович; Деревянко, Богдан Владимирович; Derevyanko, Bogdan; Рєзнік, Олег Миколайович; Rieznik, Oleh; Попович, Тетяна Григорівна; Popovych, Tetyana; Шлапко, Тетяна Вікторівна; Shlapko, Tetiana |
| 2014 | Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Білоцерківець, Марина Василівна |
| Июн-2020 | Integration of higher education of Ukraine in the European educational space | Chaika, Inna; Kononenko, Olena |
| 2-Апр-2020 | Quality format of innovational model for development economy in Ukraine: standardization and certification | Bondar-Podhurska, Oksana; Glebova, Alla; Yudicheva, Olha |
| Окт-2019 | Quality Format of Innovational Model for Development Economy in Ukraine: Standardization and Certification | Bondar-Podhurska, Oksana; Glebova, Alla; Yudicheva, Olha |
| 2025 | Асортимент, якість та експертиза хлібобулочних виробів | Осадчук, Олег Васильович; Osadchuk, О. V.; Бірта, Габріелла Олександріївна |
| 2014 | Бібліотеки як підрозділи навчальних закладів, що надають додаткові освітні послуги | Деревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan |
| 2017 | Дослідження пріоритетних потреб споживачів послуг методом "Модель Кано" | Чайка, І. П.; Chajka, I. |
| 2025 | Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості кефіру | Світлична, Алла Василівна; Svitlychna, A. V.; Бірта, Габріелла Олександріївна |
| 2025 | Дослідження сучасного асортименту та експертиза кисломолочних продуктів | Карнаух, Людмила Вікторівна; Karnaukh, L. V.; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2025 | Експертиза та особливості митного оформлення парфумерних виробів, що ввозяться в Україну | Петрик, Аліна Олександрівна; Petryk, Alina; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2015 | Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового | Рогова, Алла Леонідівна |
| 2017 | Некоторые аспекты управления качеством на предприятии | Ливицки, О. Ф.; Лівицький, O. Ф.; Livitchi, O. |
| 2025 | Особливості експертної оцінки, фальсифікації і ідентифікації натуральної кави | Василенко, Даниїл Олегович; Vasylenko, D. O.; Бургу, Юрій Георгійович |
| 24-Окт-2015 | Питання правового забезпечення якості харчової продукції в Україні | Деревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan |
| 2014 | Підвищення якості освітніх послуг через удосконалення законодавства про майнове забезпечення господарювання навчальних закладів | Деревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan |
| 2025 | Стан виробництва, харчова цінність та якість столового буряку | Ревека, Маргарита Валеріївна; Reveka, M. V.; Бірта, Габріелла Олександріївна |
| 2021 | Сучасний асортимент та особливості експертизи соків | Каленський, Микола Миколайович |
| 2025 | Сучасний асортимент, експертиза та особливості імпорту цитрусових плодів | Сінтяй, Ростислав Андрійович; Sintiai, R. A.; Бірта, Габріелла Олександріївна |
| 2025 | Товарознавчі аспекти формування асортименту та якості виноградних вин | Дзюба, Сергій Володимирович; Dzyuba, S. V.; Бірта, Габріелла Олександріївна |
Отображение результатов 1 до 20 из 22
|