Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Гередчук, Аліна Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 42
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
24-May-2024Cтан та перспективи розвитку крафтових виробництв ПолтавщиниГередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
2018Використання білково-жирових емульсій для поліпшення технологічних характеристик м'ясомістких напівфабрикатівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
2015Використання високодисперсного кремнезему в технології м'ясомістких продуктів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
2019Використання олії чорного кмину у складі засобу для волоссяРадзієвська, Ірина Геронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пушнова, Анастасія Олександрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
2019Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршівГередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна
5-Nov-2019Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршівОлійник, Наталія Вікторівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Клец, Наталія Юріївна
7-Nov-2018Вплив протеаз мікробіологічного походження на процеси автолізу в м'ясі курчат-бройлерівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович
2018Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна
2015Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна
31-Aug-2020Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складомЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
2015Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна
2014Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценностиГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович
2014М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінностіГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович
3-Jun-2021НУТОВЕ БОРОШНО У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСОВИХ ВИРОБІВГередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна
2018Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з ньогоГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович
3-Jun-2021Перспективи використання «рослинного молока» в технологіях желейних солодких стравГередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна
2016Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна
21-Jul-2020Перспективи розвитку гастрономічного туризму на ПолтавщиніГередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
25-Jul-2014Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель№ 91969)Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина Сергіївна
15-Jun-2023Проєкт кафе на 72 місця у селищі міського типу Нові Санжари Полтавської областіМуха, Богдана Юріївна; Гередчук, Аліна Михайлівна
Showing results 1 to 20 of 42
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback