|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Гередчук, Аліна Михайлівна
Отображение результатов 1 до 20 из 42
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 24-Май-2024 | Cтан та перспективи розвитку крафтових виробництв Полтавщини | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2018 | Використання білково-жирових емульсій для поліпшення технологічних характеристик м'ясомістких напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | Використання високодисперсного кремнезему в технології м'ясомістких продуктів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
2019 | Використання олії чорного кмину у складі засобу для волосся | Радзієвська, Ірина Геронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пушнова, Анастасія Олександрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
2019 | Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна |
5-Ноя-2019 | Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршів | Олійник, Наталія Вікторівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Клец, Наталія Юріївна |
7-Ноя-2018 | Вплив протеаз мікробіологічного походження на процеси автолізу в м'ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович |
2018 | Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна |
2015 | Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна |
31-Авг-2020 | Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складом | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
2015 | Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна |
2014 | Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценности | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
2014 | М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
3-Июн-2021 | Нутове борошно у технології кексових виробів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
2018 | Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович |
3-Июн-2021 | Перспективи використання «рослинного молока» в технологіях желейних солодких страв | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
2016 | Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна |
21-Июл-2020 | Перспективи розвитку гастрономічного туризму на Полтавщині | Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
25-Июл-2014 | Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель№ 91969) | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина Сергіївна |
15-Июн-2023 | Проєкт кафе на 72 місця у селищі міського типу Нові Санжари Полтавської області | Муха, Богдана Юріївна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
Отображение результатов 1 до 20 из 42
|