Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Гередчук, Аліна Михайлівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 35
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2018ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М'ЯСОМІСТКИХ НАПІВФАБРИКАТІВГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
2015ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОДИСПЕРСНОГО КРЕМНЕЗЕМУ В ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
2019ВИКОРИСТАННЯ ОЛІЇ ЧОРНОГО КМИНУ У СКЛАДІ ЗАСОБУ ДЛЯ ВОЛОССЯРадзієвська, Ірина Геронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пушнова, Анастасія Олександрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
2019ВПЛИВ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРУ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ ФАРШІВГередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна
5-Ноя-2019ВПЛИВ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРУ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ ФАРШІВОлійник, Наталія Вікторівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Клец, Наталія Юріївна
7-Ноя-2018ВПЛИВ ПРОТЕАЗ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ АВТОЛІЗУ В М’ЯСІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович
2018Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна
2015ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ М’ЯСОВМІСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна
31-Авг-2020Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складомЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
2015ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ ПРОЛОНГАЦІЇ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНИХ І М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна
2014Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценностиГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович
2014М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінностіГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович
3-Июн-2021НУТОВЕ БОРОШНО У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСОВИХ ВИРОБІВГередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна
2018Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з ньогоГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович
3-Июн-2021ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ «РОСЛИННОГО МОЛОКА» В ТЕХНОЛОГІЯХ ЖЕЛЕЙНИХ СОЛОДКИХ СТРАВГередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна
2016Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна
21-Июл-2020Перспективи розвитку гастрономічного туризму на ПолтавщиніГередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
25-Июл-2014Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель№ 91969)Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина Сергіївна
15-Июн-2023Проєкт кафе на 72 місця у селищі міського типу Нові Санжари Полтавської областіМуха, Богдана Юріївна; Гередчук, Аліна Михайлівна
15-Июн-2023Проєкт ресторану на 86 місць у місті Миргород Полтавської областіБешта, Олександр Володимирович; Гередчук, Аліна Михайлівна
Отображение результатов 1 до 20 из 35
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь