Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Тюрікова, Інна Станіславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 51
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
27-Dec-2021A PROSPECTIVE METHOD TO USE WASTE OF WALNUTSТюрікова, Інна Станіславівна; Прібильський, Віталій Леонідович; Іщенко, Валентина Леонідівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
7-Sep-2020Prospects of using walnut in technologies of drinksТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Sep-2020Prospects of using walnut in technologies of drinksТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
27-Dec-2021SCIENTIFIC AND METHODOLOGICAL ASPECTS OF DESIGNING NUTRITIONS FOR SCHOOLCHILDRENТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Іванівна
7-Sep-2020TECHNOLOGICAL ASPECTS OF QUINE FRUIT USE IN ICE CREAM TECHNOLOGYТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
7-Sep-2020Використання волоського горіха в технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна
2017Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Sep-2020Використання перикарпію в технології квасуТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
12-May-2016ВИКОРИСТАННЯ ПЕРИКАРПІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ КВАСУСкобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
27-May-2020ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ – БІОЛОГІЧНО ЦІННЕ ДЖЕРЕЛО ЗБАГАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇТюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С.
19-Dec-2016Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленностиСкобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Sep-2020ГРЕЦКИЙ ОРЕХ – УНИКАЛЬНЫЙ ИСТОЧНИК ДЛЯ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
2019ГРЕЦКИЙ ОРЕХ МОЛОЧНО-ВОСКОВОЙ СПЕЛОСТИ – БИОЛОГИЧЕСКИ ЦЕННЫЙ ИСТОЧНИК ДЛЯ ОБОГАЩЕНИЯ БЛЮД РЕСТОРАННОГО ХОЗЯЙСТВАТюрікова, Інна Станіславівна; Черненко, Юлія; Бала, Володимир
2-Jun-2021Дослідження використання гарбуза в технології м’ясних напівфабрикатівСтаховська А.В.; Катрич А.Д.; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Sep-2020Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
27-Dec-2021ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ ДЛЯ НАПОЮ ІЗ БУРЯКА СТОЛОВОГОТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
1-Jun-2021Кафе дитяче на 60 місць у місті ЧернівціНедовба, Алла Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
27-Dec-2021Кафе дитяче на 64 місця в місті Вовчанськ Харківської областіХижняк, Дар'я Олександрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
15-Feb-2022Кафе на 55 місць у місті Золотоноша Черкаської областіНефедов, Олександр Вячеславович; Тюрікова, Інна Станіславівна
15-Feb-2022Кафе на 58 місць у місті Сміла Черкаської областіБабич, Данило Вадимович; Тюрікова, Інна Станіславівна
Showing results 1 to 20 of 51
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback