|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 11495 до 11514 из 12637
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2018 | Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Рубан, Катерина Василівна |
16-Июн-2021 | Удосконалення технології брауні за рахунок викоритсання сировини підвищеної харчової цінності | Жуков, Д. В. |
4-Ноя-2014 | Удосконалення технології вафель за рахунок додавання рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
11-Янв-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ВІВСА ГОЛОЗЕРНИХ СОРТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Скляр, А. С.; Галушинський, Є. М.; Охремчук, С. П. |
8-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКОГО МОРОЗИВА | Шмерега, Ю. В.; Наконечна, Ю. Г. |
2010 | Удосконалення технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачами | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Жабіна, Олена Валеріївна |
30-Окт-2017 | Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу | Горобець, Олександра Михайлівна |
Фев-2021 | Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання борошна з нетрадиційних видів сировини | Тельна, Ірина Олександрівна |
4-Фев-2024 | Удосконалення технології виробів з пісочного тіста за рахунок використання вторинних продуктів пивоварного виробництва | Кондратенко, Світлана Святославівна |
18-Июн-2021 | Удосконалення технології виробів з повітряно-горіхового тіста | Пищита, Андрій |
13-Июн-2021 | Удосконалення технології виробів із кексового тіста за рахунок використання рослинної сировини | Алеян, Марина Варданівна |
22-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ М’ЯСА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУ | Кононенко, А. О.; Бородай, А. Б. |
16-Дек-2020 | Удосконалення технології вівсяного печива з використанням продуктів переробки горіхів | Кривошей, Марина Миколаївна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології вівсяного печива з використанням тапінамбура | Корж, Владислав Сергійович |
Янв-2024 | Удосконалення технології десертів з покращеним нутрієнтним складом | Бугрик, Анастасія Володимирівна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології десертів за рахунок використання вторинної ро-слинної сировини | Антонюк, Максим Михайлович |
Дек-2019 | Удосконалення технології десерту за рахунко біологічно цінної добавки | Бала, Володимир Петрович |
Дек-2019 | Удосконалення технології збивних десертів з використанням желюючих соків рослинної сировини | Нужна, Ірина Юріївна; Хомич, Галина Панасівна |
2009 | Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних | Козак, Вікторія Миколаївна |
2017 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Карпюк, Галина Степанівна |
Отображение результатов 11495 до 11514 из 12637
|