Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 11516 до 11535 из 12637
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
16-Июн-2021Удосконалення технології кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіРуснак, Ж.П.
Дек-2023Удосконалення технології кондитерських виробів із покращеним нутрієнтним складом за рахунок використання рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Бугрик, Анастасія Володимирівна
2018УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРАФФІНІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІШелудько, Вікторія Миколаївна; Головчук, Марина Юріївна
22-Дек-2020Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок баштанних культурГайко, Артур Васильович; Тюрікова, Інна Станіславівна
2-Июн-2021Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок цінної рослинної сировиниСорока, Анастасія Олександрівна
Июн-2021Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів із курятиниКоровка, Лідія Михайлівна
Дек-2019Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатівПедченко, Максим Геннадійович; Хомич, Галина Панасівна
2016Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиціОлійник, Людмила Борисівна
21-Дек-2020Удосконалення технології мармеладних виробів на основі рослинної сировиниВасільєв, Мирослав Олександрович
Дек-2019Удосконалення технології мармеладу з ріпчастої цибуліСолод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна
16-Июн-2021Удосконалення технології мяких вафель за рахунок використання сировини підвищеної харчової цінностіПаламаренко, О.В.
5-Дек-2019Удосконалення технології мʼясних січених напівфабрикатів з функціональними властивостямиКопилець, Антон Вадимович; Суткович, Тетяна Юліанівна
1-Мар-2017УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ М’ЯСОМІСТКИХ КУЛІНАРНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРОТИНОВМІСНИХ ЗБАГАЧУВАЧІВГередчук, Аліна Михайлівна
2-Июл-2018Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинокМиронов, Денис Анатолійович
2-Июн-2021УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ІЗ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИЯцура, М. М.; Тюрікова, Інна Станіславівна
Авг-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямуванняЛитвиненко, Олена Сергіївна
2019Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування з використанням рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Литвиненко, Олена Сергіївна
Ноя-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировиниМарусенко, Олена Володимирівна
Дек-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировиниМарусенко, Ольга Василівна
24-Фев-2021Удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентівГриценко, Сергій Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна
Отображение результатов 11516 до 11535 из 12637
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь