|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 11516 до 11535 из 12637
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 16-Июн-2021 | Удосконалення технології кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Руснак, Ж.П. |
Дек-2023 | Удосконалення технології кондитерських виробів із покращеним нутрієнтним складом за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Бугрик, Анастасія Володимирівна |
2018 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРАФФІНІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Головчук, Марина Юріївна |
22-Дек-2020 | Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок баштанних культур | Гайко, Артур Васильович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2-Июн-2021 | Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок цінної рослинної сировини | Сорока, Анастасія Олександрівна |
Июн-2021 | Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів із курятини | Коровка, Лідія Михайлівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів | Педченко, Максим Геннадійович; Хомич, Галина Панасівна |
2016 | Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці | Олійник, Людмила Борисівна |
21-Дек-2020 | Удосконалення технології мармеладних виробів на основі рослинної сировини | Васільєв, Мирослав Олександрович |
Дек-2019 | Удосконалення технології мармеладу з ріпчастої цибулі | Солод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна |
16-Июн-2021 | Удосконалення технології мяких вафель за рахунок використання сировини підвищеної харчової цінності | Паламаренко, О.В. |
5-Дек-2019 | Удосконалення технології мʼясних січених напівфабрикатів з функціональними властивостями | Копилець, Антон Вадимович; Суткович, Тетяна Юліанівна |
1-Мар-2017 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ М’ЯСОМІСТКИХ КУЛІНАРНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРОТИНОВМІСНИХ ЗБАГАЧУВАЧІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна |
2-Июл-2018 | Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок | Миронов, Денис Анатолійович |
2-Июн-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ІЗ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИ | Яцура, М. М.; Тюрікова, Інна Станіславівна |
Авг-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування | Литвиненко, Олена Сергіївна |
2019 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування з використанням рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Литвиненко, Олена Сергіївна |
Ноя-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини | Марусенко, Олена Володимирівна |
Дек-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини | Марусенко, Ольга Василівна |
24-Фев-2021 | Удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентів | Гриценко, Сергій Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
Отображение результатов 11516 до 11535 из 12637
|