Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 9629 до 9648 из 12735
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2016Розробка функціонального і сучасного сайту ресторану "Їжа.ua" з можливістю доставки готових стравДворовенко Б. І.
6-Июн-2021Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походженняПоложишникова, Людмила Олександрівна; Герасименко, Тетяна Михайлівна; Сільченко, Катерина Петрівна; Готвянська, Анна Сергіївна; Кирсанова, Галина Василівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Тараймович, Ірина Володимирівна
2013Розробка якісно нових функціональних харчових продуктів (на прикладі кексів з додаванням порошку дикорослих ягід)Дібрівська, Наталія Віталіївна
2018РОЗРОБЛЕННЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ІЗ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА ДЛЯ НАПОЇВРогова, Н.В.; Тюрікова, І.С.
27-Май-2020Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоївТюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна
2018РОЗРОБЛЕННЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ІЗ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА ДЛЯ НАПОЇВTiurikova, I.; Rogova, N.
26-Дек-2022Розроблення композиції овочевих інгредієнтів для приготування десертуВоробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
13-Мар-2024Розроблення концептуальної моделі процесу виробництва молочної продукціїТюрікова, Інна Станіславівна; Гирька, Сергій
2022Розроблення рецептур десертів дієтичного спрямуванняБондар, І. О.; Горобець, О. М.
2022Розроблення рецептур з використанням українських супер-фудівПодойнік, Ю. В.; Литвин, М. А.; Горобець, О. М.
24-Ноя-2020Розроблення рецептури бісквітних виробів з використанням йодовмісної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
19-Дек-2021Розроблення технології біологічно-цінного ферментованого напою на основі бурякаВовк, Владислава Валеріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Сен-2020Розроблення технології біологічно цінного смузі з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна
Дек-2019Розроблення технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинамиТерещенко, Маргарита Віталіївна; Рогова, Алла Леонідівна
21-Ноя-2015РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
16-Апр-2015РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА, ЗБАГАЧЕНИХ ВІТАМІНОМ СРогова, Алла Леонідівна; Дзюбкін, Артем
20-Дек-2020Розроблення технології виробів з крекерного тіста з підвищеним вмістом біологічно активних речовинОхремчук, Сергій Петрович
5-Сен-2020РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДІЄТИЧНОГО ПАШТЕТУНаконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна
8-Янв-2021Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінностіТюрікова, Інна Станіславівна; Крайнова, Владислава
20-Дек-2020Розроблення технології здобного печива підвищеної харчової та біологічної цінностіСкляр, Аліна Юріївна
Отображение результатов 9629 до 9648 из 12735
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь