|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 9629 до 9648 из 12735
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Мар-2016 | Розробка функціонального і сучасного сайту ресторану "Їжа.ua" з можливістю доставки готових страв | Дворовенко Б. І. |
6-Июн-2021 | Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походження | Положишникова, Людмила Олександрівна; Герасименко, Тетяна Михайлівна; Сільченко, Катерина Петрівна; Готвянська, Анна Сергіївна; Кирсанова, Галина Василівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Тараймович, Ірина Володимирівна |
2013 | Розробка якісно нових функціональних харчових продуктів (на прикладі кексів з додаванням порошку дикорослих ягід) | Дібрівська, Наталія Віталіївна |
2018 | РОЗРОБЛЕННЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ІЗ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА ДЛЯ НАПОЇВ | Рогова, Н.В.; Тюрікова, І.С. |
27-Май-2020 | Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоїв | Тюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна |
2018 | РОЗРОБЛЕННЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ІЗ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА ДЛЯ НАПОЇВ | Tiurikova, I.; Rogova, N. |
26-Дек-2022 | Розроблення композиції овочевих інгредієнтів для приготування десерту | Воробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
13-Мар-2024 | Розроблення концептуальної моделі процесу виробництва молочної продукції | Тюрікова, Інна Станіславівна; Гирька, Сергій |
2022 | Розроблення рецептур десертів дієтичного спрямування | Бондар, І. О.; Горобець, О. М. |
2022 | Розроблення рецептур з використанням українських супер-фудів | Подойнік, Ю. В.; Литвин, М. А.; Горобець, О. М. |
24-Ноя-2020 | Розроблення рецептури бісквітних виробів з використанням йодовмісної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
19-Дек-2021 | Розроблення технології біологічно-цінного ферментованого напою на основі буряка | Вовк, Владислава Валеріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
7-Сен-2020 | Розроблення технології біологічно цінного смузі з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна |
Дек-2019 | Розроблення технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами | Терещенко, Маргарита Віталіївна; Рогова, Алла Леонідівна |
21-Ноя-2015 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
16-Апр-2015 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА, ЗБАГАЧЕНИХ ВІТАМІНОМ С | Рогова, Алла Леонідівна; Дзюбкін, Артем |
20-Дек-2020 | Розроблення технології виробів з крекерного тіста з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Охремчук, Сергій Петрович |
5-Сен-2020 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДІЄТИЧНОГО ПАШТЕТУ | Наконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна |
8-Янв-2021 | Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінності | Тюрікова, Інна Станіславівна; Крайнова, Владислава |
20-Дек-2020 | Розроблення технології здобного печива підвищеної харчової та біологічної цінності | Скляр, Аліна Юріївна |
Отображение результатов 9629 до 9648 из 12735
|