|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Назаренко, Валентина Олексіївна
Отображение результатов 1 до 17 из 17
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2016 | Активізація пізнавальної діяльності студентів при вивченні дисципліни «Формування якості товарів» | Назаренко, Валентина Олексіївна; Котова, Зоя Яківна |
2015 | Біотехнології в виробництві морозива | Назаренко, Валентина Олексіївна; Михайлова, Г. М. |
2015 | Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
2015 | Визначення якості м’ясних напівфабрикатів | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
2017 | Експертна оцінка якості зефіру | Назаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2014 | Комплексна оцінка якості делікатесної ікри | Назаренко, Валентина Олексіївна |
2011 | Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів | Назаренко, Валентина Олексіївна |
2015 | Порівняльна оцінка якості плавлених сирів вітчизняного виробництва | Назаренко, Валентина Олексіївна |
2013 | Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри | Назаренко, Валентина Олексіївна |
2013 | Рівень якості та конкурентоспроможність ікри делікатесної вітчизняного та закордонного виробництва | Назаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2015 | Сенсорна оцінка якості національних кисломолочних напоїв | Назаренко, Валентина Олексіївна; Котова, Зоя Яківна |
26-Май-2020 | Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів | Горячова, Олена Олександрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Котова, Зоя Яківна |
2018 | Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб | Назаренко, Валентина Олексіївна; Панасевич, Є. М. |
2016 | Сучасні тенденції в асортименті макаронних виробів | Назаренко, Валентина Олексіївна; Миргородська, В. В. |
2017 | Сучасні тенденції в формуванні асортименту пастильних виробів | Назаренко, Валентина Олексіївна; Котова, Зоя Яківна |
2015 | Сучасні тенденції формування асортименту рибних пресервів | Назаренко, Валентина Олексіївна |
2019 | Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження | Офіленко, Наталія Олександрівна; Горячова, Олена Олександрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна |
Отображение результатов 1 до 17 из 17
|