Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Назаренко, Валентина Олексіївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 17 из 17
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2016Активізація пізнавальної діяльності студентів при вивченні дисципліни «Формування якості товарів»Назаренко, Валентина Олексіївна; Котова, Зоя Яківна
2015Біотехнології в виробництві морозиваНазаренко, Валентина Олексіївна; Михайлова, Г. М.
2015Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2015Визначення якості м’ясних напівфабрикатівКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2017Експертна оцінка якості зефіруНазаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна
2014Комплексна оцінка якості делікатесної ікриНазаренко, Валентина Олексіївна
2011Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервівНазаренко, Валентина Олексіївна
2015Порівняльна оцінка якості плавлених сирів вітчизняного виробництваНазаренко, Валентина Олексіївна
2013Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікриНазаренко, Валентина Олексіївна
2013Рівень якості та конкурентоспроможність ікри делікатесної вітчизняного та закордонного виробництваНазаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна
2015Сенсорна оцінка якості національних кисломолочних напоївНазаренко, Валентина Олексіївна; Котова, Зоя Яківна
26-Май-2020Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробівГорячова, Олена Олександрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Котова, Зоя Яківна
2018Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних рибНазаренко, Валентина Олексіївна; Панасевич, Є. М.
2016Сучасні тенденції в асортименті макаронних виробівНазаренко, Валентина Олексіївна; Миргородська, В. В.
2017Сучасні тенденції в формуванні асортименту пастильних виробівНазаренко, Валентина Олексіївна; Котова, Зоя Яківна
2015Сучасні тенденції формування асортименту рибних пресервівНазаренко, Валентина Олексіївна
2019Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походженняОфіленко, Наталія Олександрівна; Горячова, Олена Олександрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна
Отображение результатов 1 до 17 из 17

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь