|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике м'ясні напівфабрикати
Отображение результатов 1 до 14 из 14
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | Визначення якості м’ясних напівфабрикатів | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
Дек-2019 | Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатів | Молодцова, К. В.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
9-Июн-2016 | Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
31-Авг-2020 | Виробництво м’ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Котляр, Г. О.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2-Июн-2021 | Дослідження використання гарбуза в технології м'ясних напівфабрикатів | Стаховська, А. В.; Катрич, А. Д.; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2017 | Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна |
2017 | Застосування інноваційних технологій для отримання якісної м’ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Інноваційні методи попередньої обробки м’ясної сировини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2012 | НОВІТНІ СПОСОБИ ОТРИМАННЯ ЯКІСНОЇ М’ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇ | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2016 | Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці | Олійник, Людмила Борисівна |
Дек-2023 | Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна |
2012 | ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Бородай, Анжела Борисівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 14 из 14
|