Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике м'ясні напівфабрикати

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 14 из 14
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Визначення якості м’ясних напівфабрикатівКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
Дек-2019Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатівМолодцова, К. В.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2015Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
9-Июн-2016Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробівБородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
31-Авг-2020Виробництво м’ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовинКотляр, Г. О.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2-Июн-2021Дослідження використання гарбуза в технології м'ясних напівфабрикатівСтаховська, А. В.; Катрич, А. Д.; Тюрікова, Інна Станіславівна
2017Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна
2017Застосування інноваційних технологій для отримання якісної м’ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна
2012Інноваційні методи попередньої обробки м’ясної сировиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
2012НОВІТНІ СПОСОБИ ОТРИМАННЯ ЯКІСНОЇ М’ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
2016Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиціОлійник, Людмила Борисівна
Дек-2023Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна
2012ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВБородай, Анжела Борисівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Отображение результатов 1 до 14 из 14

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь