|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике рисове борошно
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 3-Сен-2018 | Італійське печиво підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Кудрик, Андрій; Макушева, Оксана |
28-Апр-2016 | Капкейки на основі рисового борошна з додаванням ягід годжі | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2018 | Рисове борошно в технології бісквітного печива | Полока, Анастасія Олександрівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
17-Апр-2018 | Рисове борошно в технології біскотті | Кудрик, А. Д.; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
14-Апр-2016 | Рисові капкейки з ягодами годжі | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
5-Дек-2019 | Розробка рецептур солодких страв із рисовим борошном | Чоні, Інна Володимирівна; Бакалов, А. М. |
22-Фев-2021 | Розробка технології безглютенових соусів | Булах, Таїса Сергіївна |
17-Мар-2023 | Розширення асортименту безглютенових мучних кондитерських виробів | Положишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V. |
25-Май-2017 | Склад інгредієнтів для капкейку | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
25-Июн-2021 | Спеціалізована закусочна на 62 місця в місті Новомосковськ Дніпропетровськоїобласті | Вілонджа, Еміль |
Май-2016 | Теоретическое обоснование использования рисовой муки и ягод годжи в технологии капкейков | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
15-Дек-2020 | Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Каленбет, Оксана Вячеславівна |
2025 | Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання безглютенового борошна | Суботська, Анфіса Сергіївна |
2017 | Удосконалення технології капкейків за рахунок додавання рослинної сировини | Карпюк, Галина Степанівна |
15-Дек-2020 | Удосконалення технології печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Горбатько, Дмитро Володимирович |
21-Фев-2021 | Удосконалення технології печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Чиж, Аліна Юріївна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Пастухова, Олена Ігорівна |
Июн-2021 | Удосконалення технології субпродуктових паштетів із гусятини | Крель, Дарія Олександрівна |
Отображение результатов 1 до 18 из 18
|