Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике рисове борошно

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
3-Сен-2018Італійське печиво підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Кудрик, Андрій; Макушева, Оксана
28-Апр-2016Капкейки на основі рисового борошна з додаванням ягід годжіКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
2018Рисове борошно в технології бісквітного печиваПолока, Анастасія Олександрівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
17-Апр-2018Рисове борошно в технології біскоттіКудрик, А. Д.; Шелудько, Вікторія Миколаївна
14-Апр-2016Рисові капкейки з ягодами годжіШелудько, Вікторія Миколаївна
5-Дек-2019Розробка рецептур солодких страв із рисовим борошномЧоні, Інна Володимирівна; Бакалов, А. М.
22-Фев-2021Розробка технології безглютенових соусівБулах, Таїса Сергіївна
17-Мар-2023Розширення асортименту безглютенових мучних кондитерських виробівПоложишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V.
25-Май-2017Склад інгредієнтів для капкейкуШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
25-Июн-2021Спеціалізована закусочна на 62 місця в місті Новомосковськ ДніпропетровськоїобластіВілонджа, Еміль
Май-2016Теоретическое обоснование использования рисовой муки и ягод годжи в технологии капкейковКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
15-Дек-2020Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіКаленбет, Оксана Вячеславівна
2025Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання безглютенового борошнаСуботська, Анфіса Сергіївна
2017Удосконалення технології капкейків за рахунок додавання рослинної сировиниКарпюк, Галина Степанівна
15-Дек-2020Удосконалення технології печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіГорбатько, Дмитро Володимирович
21-Фев-2021Удосконалення технології печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіЧиж, Аліна Юріївна
20-Дек-2020Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировиниПастухова, Олена Ігорівна
Июн-2021Удосконалення технології субпродуктових паштетів із гусятиниКрель, Дарія Олександрівна
Отображение результатов 1 до 18 из 18

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь