|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике печиво
Отображение результатов 1 до 30 из 30
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Апр-2021 | Designing of baking area specializing on high nutritional value products | Ряшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
30-Апр-2021 | Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologies | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2016 | Аналіз реквізитів маркування цукрового печива, як засобів його ідентифікації | Філіпчук, Ю. В.; Поліщук, Л. В. |
2017 | Бісквітне печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінності | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
11-Мар-2024 | Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печива | Наконечна, Юлія; Новохатка, В.; Наконечний, К. Р. |
6-Фев-2024 | Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печива | Наконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна |
Ноя-2018 | Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія |
12-Окт-2020 | Використання рослинної сировини в технології печива | Мирончук, І. С.; Горобець, О. М. |
2015 | Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Роговий, Іван Станіславович |
3-Сен-2018 | Італійське печиво підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Кудрик, Андрій; Макушева, Оксана |
26-Фев-2018 | Композиція інгредієнтів печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, Анжела Анатоліївна |
2024 | Особливості експертизи кондитерських виробів | Жумар, Олександр Вячеславович |
2018 | Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Анна Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна; Савенко, Анна Дмитровна |
18-Мар-2021 | Печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінності | Горбатько, Д. В.; Шмагло, І. Б.; Шелудько, В. М. |
18-Мар-2021 | Пісочне печиво підвищеної харчової цінності | Чиж, А. Ю; Руснак, Ж. П.; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2015 | Покращення харчової цінності цукрового печива | Ткаченко, А. С. |
2015 | Поліпшення жирно кислотного складу цукрового печива за рахунок використання непрадиційних олій | Ткаченко, А. С. |
2015 | Поліпшення споживних властивостей цукрового печива | Ткаченко, А. С.; Сирохман, І. В. |
17-Июн-2021 | Розробка технології безглютенового печива | Мирончук, Ігор |
20-Дек-2020 | Розроблення технології здобного печива підвищеної харчової та біологічної цінності | Скляр, Аліна Юріївна |
11-Фев-2019 | Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Прокофєва, Юлія Віталіївна |
26-Дек-2018 | Склад печива кантуччі | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Макушева, Оксана Миколаївна |
27-Янв-2021 | Спосіб приготування бісквітного печива "Савоярді" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Каленбет, Оксана Вячеславівна |
2024 | Товарознавча характеристика, асортимент та якість печива | Бойко, Ірина Сергіївна |
4-Фев-2024 | Удосконалення технології виробів з пісочного тіста за рахунок використання вторинних продуктів пивоварного виробництва | Кондратенко, Світлана Святославівна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології вівсяного печива з використанням тапінамбура | Корж, Владислав Сергійович |
16-Июн-2021 | Удосконалення технології кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Руснак, Ж. П. |
20-Дек-2020 | _Удосконалення технології печива з використанням знежиреного лляного борошна | Сушко, Юлія Анатоліївна |
2015 | Цукрове печиво зі збагаченим амінокислотним складом | Ткаченко, А. С. |
13-Фев-2024 | Шляхи використання вторинних продуктів пивоварного виробництва | Наконечна, Юлія Григорівна; Кондратенко, С. С. |
Отображение результатов 1 до 30 из 30
|