|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Browsing by Author Скрипник, Вячеслав Олександрович
Showing results 1 to 20 of 30
| Issue Date | Title | Author(s) | | 29-Nov-2013 | Автоматизація апарата для двостороннього жарення м'яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
| 16-Jan-2020 | Аналітична модель термічного оброблення виробів з м'яса з високим вмістом сполучної тканини у вакуумованих термопакетах | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
| 2015 | Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса | Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна |
| 7-May-2018 | Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м'яса яловичини з високим вмістом сполучної тканини | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Бичков, Ярослав Михайлович |
| 14-Apr-2016 | Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тиском | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна |
| 11-Sep-2015 | Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м'яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
| 26-Apr-2012 | Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
| 2016 | Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Анедрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна |
| 24-Apr-2015 | Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
| 2024 | Дослідження м’яса із високим вмістом сполучної тканини за мікробіологічними показниками після двостороннього жаріння під тиском із використанням функціонально замкнених ємкостей | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна |
| 15-Jun-2023 | Ексергетичний метод аналізу енергоефективності процесу сушіння зерна в зерносушарках | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Семенов, Анатолій Олексійович |
| 2015 | Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
| 2025 | Енергоефективність регульованого електроприводу у водопостачанні та водовідведенні | Cеменов, Анатолій Олексійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Харак, Р. М.; Бондаревський, М. В. |
| 14-Apr-2016 | Зменшення енергетичних витрат при термічному обробленні овочів | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
| 1-Jun-2023 | Методика інактивації бактерій порошкових продуктів харчування з використанням оптичного випромінювання ультрафіолетового діапазону | Семенов, Анатолій Олексійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович |
| 23-May-2013 | Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
| 6-Jun-2024 | Можливі наслідки впливу ультрафіолетового випромінювання на людину та насіння сільгоспкультур | Cеменов, Анатолій Олексійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович |
| 2025 | Можливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час кондуктивного жарення | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Семенов, Анатолій Олексійович; Передерій, Р. М. |
| 15-Jun-2023 | Небезпека впливу штучних джерел ультрафіолетового випромінювання на людину | Cеменов, Анатолій Олексійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович |
| 20-Mar-2014 | Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м'яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Showing results 1 to 20 of 30
|