Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Скрипник, Вячеслав Олександрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
29-Nov-2013Автоматизація апарата для двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
16-Jan-2020АНАЛІТИЧНА МОДЕЛЬ ТЕРМІЧНОГО ОБРОБЛЕННЯ ВИРОБІВ З МʼЯСА З ВИСОКИМ ВМІСТОМ СПОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ У ВАКУУМОВАНИХ ТЕРМОПАКЕТАХСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2015Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’ясаЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна
7-May-2018Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м’яса яловичини з високим вмістом сполучної тканиниСкрипник, Вячеслав Олександрович; Бичков, Ярослав Михайлович
14-Apr-2016Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тискомСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
11-Sep-2015Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м'ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
26-Apr-2012Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2016Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Анедрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
24-Apr-2015Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2015Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струмуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
14-Apr-2016Зменшення енергетичних витрат при термічному обробленні овочівСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
23-May-2013Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса.Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
20-Mar-2014Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
6-Apr-2107Підвищення ефективності тепло-передачі під час двостороннього жарення м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, А
25-Mar-2015Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор Геннадійович
18-Oct-2012Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
7-Apr-2011Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосуФарісєєв, Андрій Геннадійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович
6-Apr-2017Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жаренняСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2012Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стисненняСкрипник, Вячеслав Олександрович
2015Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стисненняЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Showing results 1 to 20 of 20

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback