Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Скрипник, Вячеслав Олександрович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 27
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
29-Ноя-2013Автоматизація апарата для двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
16-Янв-2020АНАЛІТИЧНА МОДЕЛЬ ТЕРМІЧНОГО ОБРОБЛЕННЯ ВИРОБІВ З МʼЯСА З ВИСОКИМ ВМІСТОМ СПОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ У ВАКУУМОВАНИХ ТЕРМОПАКЕТАХСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2015Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’ясаЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна
7-Май-2018Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м’яса яловичини з високим вмістом сполучної тканиниСкрипник, Вячеслав Олександрович; Бичков, Ярослав Михайлович
14-Апр-2016Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тискомСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
11-Сен-2015Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м'ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
26-Апр-2012Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2016Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Анедрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
24-Апр-2015Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2024Дослідження м’яса із високим вмістом сполучної тканини за мікробіологічними показниками після двостороннього жаріння під тиском із використанням функціонально замкнених ємкостейСкрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна
15-Июн-2023Ексергетичний метод аналізу енергоефективності процесу сушіння зерна в зерносушаркахСкрипник, Вячеслав Олександрович; Семенов, Анатолій Олексійович
2015Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струмуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
14-Апр-2016Зменшення енергетичних витрат при термічному обробленні овочівСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
1-Июн-2023Методика інактивації бактерій порошкових продуктів харчування з використанням оптичного випромінювання ультрафіолетового діапазонуСеменов, Анатолій Олексійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович
23-Май-2013Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса.Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
6-Июн-2024Можливі наслідки впливу ультрафіолетового випромінювання на людину та насіння сільгоспкультурCеменов, Анатолій Олексійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович
15-Июн-2023Небезпека впливу штучних джерел ультрафіолетового випромінювання на людинуCеменов, Анатолій Олексійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович
20-Мар-2014Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
22-Апр-2021Перспективи та нагальність змін освітнього процесу відповідно до вимог ринку праціБородай, Анжела Борисівна; Скрипник, Вячеслав Олександрович
2024Підвищення енергетичної і ресурсної ефективності процесів і апаратів кондуктивного жарення м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Тарасенко, Дмитро Сергійович
Отображение результатов 1 до 20 из 27
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь