Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Хомич, Галина Панасівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 88
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing productsХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Антатоліївна; Наконнчна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2017Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technologyХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
Авг-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2016The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2012Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використанняХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна
13-Сен-2016Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
5-Дек-2019Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2017Використання відходів хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна
23-Апр-2018ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАХомич, Галина Панасівна; Микитенко, Маргарита Петрівна
11-Июн-2017Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна
2016Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
30-Ноя-2018Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2017Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробівХомич, Галина Панасівна
22-Янв-2024Використання інуліну в технологіях харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2022Використання кизилу в технології фруктових соусівКуницький, Антон Євгенійович; Хомич, Галина Панасівна
30-Ноя-2018Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
22-Янв-2024Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Ноя-2017ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
16-Сен-2015ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
30-Ноя-2023Використання різних видів смородини у технології десерту пана-котаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Пашинський, А.
Отображение результатов 1 до 20 из 88
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь