|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Browsing by Author Хомич, Галина Панасівна
Showing results 1 to 20 of 78
Issue Date | Title | Author(s) | 30-Nov-2018 | 1. Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2017 | Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Антатоліївна; Наконнчна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2017 | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
Aug-2016 | The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2016 | The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2012 | Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна |
13-Sep-2016 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
5-Dec-2019 | Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2017 | Використання відходів хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна |
23-Apr-2018 | ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Хомич, Галина Панасівна; Микитенко, Маргарита Петрівна |
11-Jun-2017 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна |
2016 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
2017 | Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Хомич, Галина Панасівна |
30-Nov-2018 | Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Nov-2017 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
16-Sep-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
24-Apr-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2014 | ВИКОРИСТАННЯ ФЕРМЕНТАТИВНОГО КАТАЛІЗУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКУ З ЧОРНИЦІ | Хомич, Галина Панасівна |
25-Jun-2021 | Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович |
Apr-2021 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Showing results 1 to 20 of 78
|