Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике готельно-ресторанне господарство

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 22
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2022 рік (м. Полтава, 25 квітня 2023 р.).-
30-Июн-2022Використання інноваційних технологій у готельно-ресторанному підприємстві категорії «*****» у місті ОдесаСоколовський, Владислав Ростиславович
2015Етнодизайнерські підходи до формування естетики предметного середовища об’єктів готельно-ресторанного господарстваСтрашко, Людмила Михайлівна; Гриценко, Лариса Олександрівна
20-Июн-2022Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства у місті ХарківДобринь, Юлія Миколаївна
21-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торгівельного процесів готелю категорії «*****» на 310 місць у місті ОдесаМолоток, Дмитро Ігорович
2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торгівельного процесів готелю категорії «****» на 120 місць у м. Бердянськ Запорізької областіАндрієвська, Карина Олегівна
2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торгівельного процесів готелю категорії «****» на 150 місць у місті УжгородРешетник, Тетяна Андріївна
2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торгівельного процесів готелю категорії «****» на 280 місць у місті СумиОбухова, Тетяна Михайлівна
2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торгівельного процесів готелю категорії «****» на 290 місць у місті РівноСабов, Олег Юрійович
21-Июн-2021«МОДЕЛЮВАННЯ СЕРВІСНО-ВИРОБНИЧОГО, ВИРОБНИЧО-ТОРГІВЕЛЬНОГО ПРОЦЕСІВ ГОТЕЛЮ КАТЕГОРІЇ «***» 330 МІСЦЬ У МІСТІ МИКОЛАЇВ»Кривенько, Михайло Сергійович
21-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торгівельного процесів готелю категорії «***» на 222 місця у м. Кременчук Полтавської областіЧугуй, Богдан Романович
21-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торгівельного процесів мотелю на 168 місць у м. ПолтаваТихончук, Артем Олександрович
20-Июн-2021«Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «***» на 50 місць у смт. Опішні Полтавської області»Козаченко, Оксана Сергіївна
20-Июн-2021Особливості впровадження НАССР у готельно-ресторанному підприємстві для підвищення його конкурентоздатності у місті ДніпроЧемеренкова, Марія Дмитрівна
20-Дек-2021Особливості впровадження НАССР у готельно-ресторанному підприємстві для підвищення його конкурентоздатності у місті ДніпроЧемеренкова, Марія Дмитрівна
22-Дек-2020«Проект готелю категорії «****» на 220 місць у місті Черкаси з упровадженням інноваційних технологій»Малішевський, Ростислав Олександрович
2021Проект готелю категорії «****» на 280 місць у місті Херсон з упровадженням інноваційних технологійРогова, Наталія Володимирівна
2020Проект готелю категорії «***» на 195 місць у місті Луцьк з упровадженням інноваційних технологійЛукій, Оксана Миколаївна
2020Проект готелю категорії «***» на 330 місць у місті Дніпро з упровадженням інноваційних технологійСідненко, Богдан Геннадієвич
2019Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в УкраїніРибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.
Отображение результатов 1 до 20 из 22
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь