Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 11476 до 11495 из 12621
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Авг-2020Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної сировиниMaiba, Alena Anatoliivna
12-Июн-2021Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання насіння амарантуВерпета, Ярослав Васильович
24-Фев-2021Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировиниІсаєнко, Олена Ігорівна
20-Дек- 20Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировиниМасич, Юрій Олександрович
2018Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Рубан, Катерина Василівна
16-Июн-2021Удосконалення технології брауні за рахунок викоритсання сировини підвищеної харчової цінностіЖуков, Д. В.
4-Ноя-2014Удосконалення технології вафель за рахунок додавання рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
11-Янв-2021УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ВІВСА ГОЛОЗЕРНИХ СОРТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Скляр, А. С.; Галушинський, Є. М.; Охремчук, С. П.
8-Дек-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКОГО МОРОЗИВАШмерега, Ю. В.; Наконечна, Ю. Г.
2010Удосконалення технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачамиЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Жабіна, Олена Валеріївна
30-Окт-2017Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесуГоробець, Олександра Михайлівна
Фев-2021Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання борошна з нетрадиційних видів сировиниТельна, Ірина Олександрівна
4-Фев-2024Удосконалення технології виробів з пісочного тіста за рахунок використання вторинних продуктів пивоварного виробництваКондратенко, Світлана Святославівна
18-Июн-2021Удосконалення технології виробів з повітряно-горіхового тістаПищита, Андрій
13-Июн-2021Удосконалення технології виробів із кексового тіста за рахунок використання рослинної сировиниАлеян, Марина Варданівна
22-Дек-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ М’ЯСА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУКононенко, А. О.; Бородай, А. Б.
16-Дек-2020Удосконалення технології вівсяного печива з використанням продуктів переробки горіхівКривошей, Марина Миколаївна
20-Дек-2020Удосконалення технології вівсяного печива з використанням тапінамбураКорж, Владислав Сергійович
Янв-2024Удосконалення технології десертів з покращеним нутрієнтним складомБугрик, Анастасія Володимирівна
20-Дек-2020Удосконалення технології десертів за рахунок використання вторинної ро-слинної сировиниАнтонюк, Максим Михайлович
Отображение результатов 11476 до 11495 из 12621
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь