|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1461 до 1480 из 12637
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2019 | Використання безкоштовного програмного забезпечення в навчанні студентів-програмістів | Олексійчук, Юрій Федорович |
2015 | Використання безформальдегідних препаратів для малозминального оброблення льоновмісних текстильних матеріалів | Мартосенко, М. Г.; Пахолюк, О. В. |
2018 | ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М'ЯСОМІСТКИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
24-Фев-2021 | Використання біологічно цінної рослинної сировини для удосконалення технології кулінарних страв | Крайнова, Владислава Вячеславівна |
2012 | Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Оберемок, Василь Миколайович; Кудрик, М. А.; Івченко, Н. В. |
23-Окт-2020 | ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ В ПРОМИСЛОВОСТІ | Флока, Л. В.; Бургу, Ю. Г. |
Июл-2014 | ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА АМАРАНТУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ | Савенко, В. О.; Шелудько, В. М. |
21-Янв-2019 | Використання борошна зернових культур у технології біскотті | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2012 | Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ | Чоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна |
20-Ноя-2019 | Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продукті | Висоцька, С. І.; Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Митько, А. П. |
Дек-2019 | Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатів | Молодцова К.В.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ВАКУУМУ ПРИ ПОПЕРЕДНІЙ ОБРОБЦІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Молодцова, К. В.; Суткович, Т. Ю. |
4-Авг-2023 | Використання веб-ресурсів в маркетинговій діяльності | Білоусько, Тетяна Миколаївна |
2015 | ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОДИСПЕРСНОГО КРЕМНЕЗЕМУ В ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
25-Июн-2020 | Використання відходів виробництва в технології дріжджового листкового тіста | Гречко, Ірина Олександрівна |
2014 | Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві | Хомич, Галина Паснасівна; Ткач, Надія Іванівна |
5-Окт-2019 | Використання відходів кавового виробництва в технології бісквітного тіста | Іванов, В. Ю.; Хомич, Г. П. |
10-Дек-2019 | Використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробів | Цегельник, Т. Д.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
Отображение результатов 1461 до 1480 из 12637
|