|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1532 до 1551 из 13057
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 13-Сен-2016 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
5-Дек-2019 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробів | Борщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О. |
5-Дек-2019 | Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Дек-2023 | Використання відходів харчової промисловості у технології хлібобулочних виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Прокопчук, Ольга Василівна |
2017 | Використання відходів хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна |
13-Фев-2024 | Використання відходів чорниці в якості джерела біологічно активних речовин | Хомич, Г. П.; Макарець, М. О.; Литвин, М. А. |
Май-2023 | Використання візуалізації даних в маркетинговій діяльності | Білоусько, Тетяна Миколаївна |
2009 | Використання віртуально-тренінгової системи SITA в процесі індивідуально-консультативної роботи зі студентами | Карнаухова, Ганна Василівна |
13-Ноя-2019 | Використання властивостей комбінаторних конфігурацій для розв`язування екстремальних комбінаторних задач | Колєчкіна, Людмила Миколаївна; Двірна, Олена Анатоліївна |
7-Сен-2020 | Використання волоського горіха в технології смузі | Тюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна |
2017 | Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузі | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович |
23-Апр-2018 | ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Хомич, Галина Панасівна; Микитенко, Маргарита Петрівна |
2011 | Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Івченко, Наталія Вікторівна; Гришко, В. В. |
3-Апр-2020 | Використання вторинної рослинної сировини в технології десертів | Добринь, Ю. М.; Хомич, Г. П. |
21-Ноя-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатів | Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.; Добринь, Ю. М. |
10-Дек-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв | Михнюк, О. М.; Добринь, Ю. М.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
Ноя-2019 | ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
22-Янв-2024 | Використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів | Горобець, Олександра Михайлівна; Козярчук, Олександр Едуардович; Кручко, Антон Вікторович |
12-Окт-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ | Рябокінь, С. С.; Горобець, О. М. |
11-Мар-2024 | Використання вторинної сировини олійного виробництва в технології фруктово-грильяжних цукерок | Гередчук, Аліна; Барта, Діана |
Отображение результатов 1532 до 1551 из 13057
|