|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1722 до 1741 из 12717
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2010 | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
2010 | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
2009 | Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
5-Окт-2019 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГИ МАРИНАДіВ ДЛЯ М’ЯСНИХ НАПіВФАБРИКАТіВ | Левченко, Юлія; Педченко, Максим |
7-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
10-Дек-2019 | Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани | Педченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
28-Май-2015 | Використання хеномелесу в технології солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
14-Апр-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
4-Ноя-2014 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОТЕМНІННЯ НИЗЬКОКИСЛОТНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ | Левченко, Юлія Вікторівна |
16-Сен-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2016 | Використання хімічних методів під час дослідження показників якості твердого дитячого мила | Калашник, О. В.; Стебліна, К. П.; Капуста, К. П. |
Апр-2010 | Використання холістичного підходу при побудові моделі менеджменту знань | Лисенко, Марія Олексіївна |
2009 | Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв. | Дубова, Галина Евгеніївна; Безусов, Анатолій Тимофійович |
23-Ноя-2023 | Використання цифрових технологій в освітньому процесі | Карпенко, Наталія Володимирівна; Іваннікова, Марина Миколаївна; Іванніков, Роман Вячеславович |
2022 | Використання чат-ботів під час організації дистанційного навчання | Ніколаєнко, Т. М. |
2014 | ВИКОРИСТАННЯ ШРОТУ З ПЛОДІВ РОЗТОРОПШІ В ТЕХНОЛОГІЇ МАСЛЯНОГО БІСКВІТА | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гогулько, Надія Валентинівна |
12-Авг-2021 | Використання юридичної аргументації при викладанні навчальної дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн» | Сало, Вікторія Анатоліївна |
17-Ноя-2020 | ВИМІРИ ЛЮДСЬКОЇ ГІДНОСТІ В ФІЛОСОФІЇ ПРАВА | Буряк, О.В. |
Отображение результатов 1722 до 1741 из 12717
|