Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 9566 до 9585 из 12637
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
20-Дек-2020Розроблення технології виробів з крекерного тіста з підвищеним вмістом біологічно активних речовинОхремчук, Сергій Петрович
5-Сен-2020РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДІЄТИЧНОГО ПАШТЕТУНаконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна
8-Янв-2021Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінностіТюрікова, Інна Станіславівна; Крайнова, Владислава
20-Дек-2020Розроблення технології здобного печива підвищеної харчової та біологічної цінностіСкляр, Аліна Юріївна
2015Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна
20-Дек-2020Розроблення технології кондитерських виробів з підвищеним вмістом біологічно активних речовинГалушинський, Євгеній Мар’янович
14-Июн-2021Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінностіМилуш, Ярослав Вікторович
3-Июн-2021РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІМилуш, Я. В.; Гередчук, А. М.
5-Сен-2020РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МОРОЗИВА НА НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРАХНаконечна, Юлія Григорівна; Циганко, Руслана Андріївна
26-Июн-2020Розроблення технології напою на основі диніСіренко, Руслана Русланівна
14-Июн-2021Розроблення технології печінкового суфле підвищеної харчової цінностіТітаренко, Владислав Вікторович
22-Ноя-2019Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культурРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович
20-Ноя-2019Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культурРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович
20-Ноя-2019Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкоюТюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія
7-Сен-2020Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
20-Ноя-2019Розроблення технології соусів- дресингів оздоровчого призначенняНаконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна
20-Дек-2020Розроблення технології  креативних змішаних коктейлівШевченко, Дарина Григорівна
2018Розроблення харчових раціонів резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
10-Янв-2021РОЗСЛІДУВАННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВАТрощило, Віталій Ігорович
17-Мар-2023РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МУЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВПоложишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V.
Отображение результатов 9566 до 9585 из 12637
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь