|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 9566 до 9585 из 12637
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 20-Дек-2020 | Розроблення технології виробів з крекерного тіста з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Охремчук, Сергій Петрович |
5-Сен-2020 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДІЄТИЧНОГО ПАШТЕТУ | Наконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна |
8-Янв-2021 | Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінності | Тюрікова, Інна Станіславівна; Крайнова, Владислава |
20-Дек-2020 | Розроблення технології здобного печива підвищеної харчової та біологічної цінності | Скляр, Аліна Юріївна |
2015 | Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна |
20-Дек-2020 | Розроблення технології кондитерських виробів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Галушинський, Євгеній Мар’янович |
14-Июн-2021 | Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінності | Милуш, Ярослав Вікторович |
3-Июн-2021 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІ | Милуш, Я. В.; Гередчук, А. М. |
5-Сен-2020 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МОРОЗИВА НА НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРАХ | Наконечна, Юлія Григорівна; Циганко, Руслана Андріївна |
26-Июн-2020 | Розроблення технології напою на основі дині | Сіренко, Руслана Русланівна |
14-Июн-2021 | Розроблення технології печінкового суфле підвищеної харчової цінності | Тітаренко, Владислав Вікторович |
22-Ноя-2019 | Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкою | Тюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія |
7-Сен-2020 | Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології соусів- дресингів оздоровчого призначення | Наконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна |
20-Дек-2020 | Розроблення технології креативних змішаних коктейлів | Шевченко, Дарина Григорівна |
2018 | Розроблення харчових раціонів резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
10-Янв-2021 | РОЗСЛІДУВАННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА | Трощило, Віталій Ігорович |
17-Мар-2023 | РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МУЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Положишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V. |
Отображение результатов 9566 до 9585 из 12637
|