Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике мікробіологічні показники
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
Апр-2015 | Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна |
2024 | Дослідження м’яса із високим вмістом сполучної тканини за мікробіологічними показниками після двостороннього жаріння під тиском із використанням функціонально замкнених ємкостей | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна |
2015 | Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусів | Чоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна |
Ноя-2019 | Дослідження мікробіологічних показників якості плодів ківі під час зберігання | Заркуа, К. Р.; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
15-Окт-2022 | Дослідження якості та безпечності коріандрової ефірної олії. | Калашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Кириченко, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
25-Апр-2023 | Мікробіологічна небезпека під час використання декоративної та доглядової косметики | Бородай, Анжела Борисівна; Тесленко, Єлизавета Вадимівна; Дмитренко, Вікторія Андріївна |
19-Июн-2023 | Якість переробки знежиреного сухого молока за мікробіологічними показниками | Cеменов, Анатолій |
Отображение результатов 1 до 8 из 8
|