Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике мікробіологічні показники

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
Апр-2015Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуаціїДмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна
2024Дослідження м’яса із високим вмістом сполучної тканини за мікробіологічними показниками після двостороннього жаріння під тиском із використанням функціонально замкнених ємкостейСкрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна
2015Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусівЧоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна
Ноя-2019Дослідження мікробіологічних показників якості плодів ківі під час зберіганняЗаркуа, К. Р.; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
15-Окт-2022Дослідження якості та безпечності коріандрової ефірної олії.Калашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Кириченко, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
25-Апр-2023Мікробіологічна небезпека під час використання декоративної та доглядової косметикиБородай, Анжела Борисівна; Тесленко, Єлизавета Вадимівна; Дмитренко, Вікторія Андріївна
19-Июн-2023Якість переробки знежиреного сухого молока за мікробіологічними показникамиCеменов, Анатолій
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь