Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике пористість

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
13-Май-2020The flour of soft wheat in the technologies of food productsЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
3-Дек-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
Окт-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна
2017Використання відходів хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна
11-Июн-2017Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна
2016Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
2017Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробівХомич, Галина Панасівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2013Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Положишнікова, Людмила Олександрівна
26-Июн-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Ноя-2019Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
25-Дек-2024Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробівГередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Дек-2019Розробка технології дріжджового тіста з відкладеної випічки з використанням порошку хеномелесуМикитенко, Маргарита Петрівна; Хомич, Галина Панасівна
2015Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Июн-2021Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировиниДружиніна, Ірина Віталіївна
Дек-2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуСамброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
Авг-2020Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінаріїБородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна
17-Янв-2025Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировиниГребеник, Катерина Іванівна
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь