|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике пористість
Отображение результатов 1 до 20 из 21
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 13-Май-2020 | The flour of soft wheat in the technologies of food products | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Окт-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2017 | Використання відходів хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна |
11-Июн-2017 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна |
2016 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
2017 | Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Хомич, Галина Панасівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2013 | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта | Рогова, Алла Леонідівна; Положишнікова, Людмила Олександрівна |
26-Июн-2020 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна |
Ноя-2019 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
25-Дек-2024 | Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Дек-2019 | Розробка технології дріжджового тіста з відкладеної випічки з використанням порошку хеномелесу | Микитенко, Маргарита Петрівна; Хомич, Галина Панасівна |
2015 | Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Июн-2021 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Дружиніна, Ірина Віталіївна |
Дек-2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Самброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Авг-2020 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінарії | Бородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна |
17-Янв-2025 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини | Гребеник, Катерина Іванівна |
Отображение результатов 1 до 20 из 21
|