Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике технологія

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 98
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2021A PROSPECTIVE METHOD TO USE WASTE OF WALNUTSТюрікова, Інна С.; Прибильський, Віталій Л.; Іщенко, Валентина Л.; Кайнаш, Алла П.; Будник, Ніна В.; Tiurikova, Inna S.; Prybylskyi, Vitalii L.; Ishchenko, Valentyna L.; Kainash, Alla P.; Budnyk, Nina V.
26-Окт-2021A PROSPECTIVE METHOD TO USE WASTE OF WALNUTSТюрікова, Інна; Прібильский, Віталій; Іщенко, Валентина; Кайнаш, Алла; Будник, Ніна
2013Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished productПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Миколаївна; Герман, Наталія Володимирівна
7-Сен-2020Prospects of using walnut in technologies of drinksТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020TECHNOLOGICAL ASPECTS OF QUINE FRUIT USE IN ICE CREAM TECHNOLOGYТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
2021Варіативні моделі змішаного навчання (blended learning) у вищій школі: досвід ПУЕТНестуля, Олексій Олексійович; Нестуля, Світлана Іванівна; Кононец, Наталія Василівна
24-Фев-2021Використання біологічно цінної рослинної сировини для удосконалення технології кулінарних стравКрайнова, Владислава Вячеславівна
2017Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
2022Використання кизилу в технології фруктових соусівКуницький, Антон Євгенійович; Хомич, Галина Панасівна
2017Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузіСуткович, Тетяна Юліанівна; Вагіль, Тетяна
23-Июл-2020ВИКОРИСТАННЯ ПАРОСТКІВ ПШЕНИЦІ ТА ЯЧМЕНЮ В ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВБондар, І. О.; Миронов, Д. А.
27-Май-2020ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ – БІОЛОГІЧНО ЦІННЕ ДЖЕРЕЛО ЗБАГАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇТюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С.
14-Май-2018Господарський договір у сфері трансферу технологійЗагрішева, Надія Володимирівна; Загришева, Надежда Владимировна; Zagrisheva, Nadiya Volodymyrivna
20-Янв-2024Дидактична система реалізації освітнього компонента «Інтернет-технології в юридичній діяльності» у процесі підготовки майбутніх юристівКононец, Наталія Василівна; Нестуля, Олексій Олексійович; Нестуля, Світлана Іванівна
2015Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальностіГончарова, Євгенія Євгеніївна
13-Мар-2024Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селериТюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна
13-Мар-2024Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного обробленняТюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена
7-Сен-2020Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
26-Апр-2018Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Іна Станіславовна; Олійник, Наталія Вікторівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
2021ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ ДЛЯ НАПОЮ ІЗ БУРЯКА СТОЛОВОГОТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
Отображение результатов 1 до 20 из 98
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь