|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике технологія
Отображение результатов 1 до 20 из 109
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 26-Окт-2021 | A prospective method to use waste of walnuts | Тюрікова, Інна; Прібильский, Віталій; Іщенко, Валентина; Кайнаш, Алла; Будник, Ніна |
2021 | A prospective method to use waste of walnuts | Тюрікова, Інна С.; Прибильський, Віталій Л.; Іщенко, Валентина Л.; Кайнаш, Алла П.; Будник, Ніна В.; Tiurikova, Inna S.; Prybylskyi, Vitalii L.; Ishchenko, Valentyna L.; Kainash, Alla P.; Budnyk, Nina V. |
24-Дек-2024 | Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович |
2013 | Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Миколаївна; Герман, Наталія Володимирівна |
7-Сен-2020 | Prospects of using walnut in technologies of drinks | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
7-Сен-2020 | Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
2024 | Аналіз систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах з виробництва квасу | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Бірта, Габріела Олександрірна; Саркісова, О. А. |
2021 | Варіативні моделі змішаного навчання (blended learning) у вищій школі: досвід ПУЕТ | Нестуля, Олексій Олексійович; Нестуля, Світлана Іванівна; Кононец, Наталія Василівна |
24-Фев-2021 | Використання біологічно цінної рослинної сировини для удосконалення технології кулінарних страв | Крайнова, Владислава Вячеславівна |
2017 | Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузі | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович |
10-Дек-2024 | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
2022 | Використання кизилу в технології фруктових соусів | Куницький, Антон Євгенійович; Хомич, Галина Панасівна |
2017 | Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі | Суткович, Тетяна Юліанівна; Вагіль, Тетяна |
23-Июл-2020 | Використання паростків пшениці та ячменю в технологіях безалкогольних напоїв | Бондар, І. О.; Миронов, Д. А. |
2024 | Вимоги до безпечності сливового соку у контексті системи НАССР | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Решетіловська, Діана В. |
27-Май-2020 | Волоський горіх – біологічно цінне джерело збагачення харчової продукції | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С. |
14-Май-2018 | Господарський договір у сфері трансферу технологій | Загрішева, Надія Володимирівна; Загришева, Надежда Владимировна; Zagrisheva, Nadiya Volodymyrivna |
20-Янв-2024 | Дидактична система реалізації освітнього компонента «Інтернет-технології в юридичній діяльності» у процесі підготовки майбутніх юристів | Кононец, Наталія Василівна; Нестуля, Олексій Олексійович; Нестуля, Світлана Іванівна |
2015 | Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності | Гончарова, Євгенія Євгеніївна |
13-Мар-2024 | Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Отображение результатов 1 до 20 из 109
|