Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Рогова, Наталія Володимирівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я | Ё Э
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 35 из 35
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2018Calculation of the inetеnse state of the heating covering of aerodromesВолодько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна
2020Features of sustainable tourism development based on the principles of partnershipРогова, Наталія Володимирівна; Володько, Ольга Василівна; Rogova, N. V.; Volod’ko, O. V.
Ноя-2020Innovative approach in the sphere of barsРогова, Наталія Володимирівна; Володько, Ольга Василівна; Михайлова, Наталія Вікторівна
2020Komunikacja jako narzdzie do konkurencyjnosci przedsiebiorczosci hotel UkrainyВолодько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна
11-Ноя-2019Manufacture nechnology of fermented birch sap and new combined products on itРогова, Наталія Володимирівна; Володько, Ольга Василівна
26-Апр-2018Medico-biological assessment of drinks resistant actionТюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна
Май-2019Адаптація стратегії лідерства для подолання опору змінам підприємствами готельного господарстваРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна
Апр-2023Готельно-ресторанний бізнес у воєнний час: поточний стан та глобальні тенденціїВолодько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна
20-Ноя-2015Дистанційне навчання новий вектор народної освіти.Рогова, Наталія Володимирівна; Наливайко, Наталія Яківна
2024Досвід розвинених країн у впровадженні інноваційних підходів в готельно-ресторанному бізнесАльбещенко, Олексій Станіславович; Рогова, Наталія Володимирівна; Оніщенко, Олексій Дмитрович
Май-2017Дослідження напруженого стану дорожнього нагрівного покриття готельно-ресторанного господарстваВолодько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна
24-Янв-2018Зелений туризм: перспективи розвитку на ПолтавщиніРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Романовська, Анна
27-Июн-2025ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ПОКРАЩЕННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ: ОГЛЯД СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙРогова, Наталія Володимирівна
2019Інноваційні системи опалення підприємств готельно-ресторанного господарстваВолодько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна
8-Май-2025Інноваційні тренди для закладів готельно-ресторанного бізнесу в споживчій кооперації УкраїниРогова, Наталія Володимирівна
21-Апр-2016Комунікативна політика як ефективний інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного господарстваРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна
24-Янв-2018Комунікації як ефективний інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного господарства УкраїниРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Жукова, Аліна
Апр-2025ОПТИМІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ Й РОЗМІЩЕННЯ ЯК ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВАРогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна
2019Оптимізація теоретичної і практичної підготовки студентівРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Олексіївна
28-Окт-2024Переваги інновацій для підвищення якості обслуговування в готелях та ресторанахРогова, Наталія Володимирівна
14-Апр-2016Порівняльна характеристика ароматичних речовин рослин за участю пігментного комплексуДубова, Галина Евгеніївна; Рогова, Наталія Володимирівна; Мельник, Оксана Іванівна
Янв-2015Прибуток як фінансовий результат діяльності підприємстваРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна
24-Апр-2018Проблеми і перспективи інноваційного розвитку підприємств готельного господарства УкраїниРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Літош, Катерина
2021Проект готелю категорії «****» на 280 місць у місті Херсон з упровадженням інноваційних технологійРогова, Наталія Володимирівна
Ноя-2020РАЦІОНАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ ПРОЦЕСУ ФЕРМЕНТУВАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СОКІВРогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна
27-Май-2020Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоївТюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна
7-Сен-2020Розроблення технології біологічно цінного смузі з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна
29-Май-2017Світові тенденції в сучасному готельному господарствіРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна
20-Мар-2025СТВОРЕННЯ РОЗУМНИХ ГАСТРОНОМІЧНИХ ХАБІВ ЯК ІНСТРУМЕНТУ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИРогова, Наталія Володимирівна
5-Дек-2017Сучасні технології обслуговування на підприємствах ресторанного господарстваРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Кущ, Лариса Іванівна
24-Май-2017Тенденції розвитку ресторанного бізнесу на території УкраїніРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна
2016Технологія створення напоїв з використанням горіхівТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна
2019Унікальні готелі, як шлях до збереження культурної спадщини УкраїниРогова, Наталія Володимирівна; Володько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна
22-Ноя-2024УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЮ ІНДУСТРІЄЮ В ПОСТВІЙСЬКОВИЙ ЧАСРогова, Наталія Володимирівна
20-Мар-2025ШЛЯХИ ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ DIGITALТЕХНОЛОГІЙ НА УКРАЇНСЬКОМУ РИНКУРогова, Наталія Володимирівна
Отображение результатов 1 до 35 из 35

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь