|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Столярчук, Валентина Миколаївна
Отображение результатов 1 до 16 из 16
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2012 | Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
16-Фев-2017 | ВПЛИВ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ НА ФОРМУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КЕКСІВ | Столярчук, Валентина Миколаївна; Овчіннікова-Дудник, Світлана Олексіївна |
2017 | Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
13-Сен-2017 | Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсність | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння. | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2015 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Бровко, Елеонора Максимівна; Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна |
2018 | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ДИПЛОМНОГО МАГІСТЕРСЬКОГО ПРОЕКТУ студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Полтава ПУЕТ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Володько, Ольга Василівна |
2015 | Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна |
9-Сен-2015 | Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна |
2007 | Поживна цінність борошна гарбузового голонасінного | Олійник, Наталія Вікторівна; Шаповал, Н. В.; Столярчук, Валентина Миколаївна |
19-Ноя-2018 | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
25-Окт-2018 | Спосіб виробництва кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2012 | Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
6-Апр-2017 | Управління якістю нових технологій борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
21-Сен-2017 | ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНА РОЛЬ РЕЦЕПТУРНИХ СКЛАДОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ НА ХІМІЧНИХ РОЗПУШУВАЧАХ І ПІДВИЩЕННЯ ЇХ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
Отображение результатов 1 до 16 из 16
|