Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Суткович, Тетяна Юліанівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 34
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Дек-2019Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатівМолодцова К.В.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2017Використання інновацій в технології приготування м’ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Поплавський, Володимир
2015Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
2021Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряниківСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2017Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузіСуткович, Тетяна Юліанівна; Вагіль, Тетяна
Дек-2019Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузіОсадча Н.А.; Суткович, Тетяна Юліанівна
Янв-2015ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
31-Авг-2020Виробництво м'ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовинКотляр, Г. О.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
Апр-2019Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хлібаБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
31-Авг-2020Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складомЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
Мар-2014Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності.Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
2017Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна
Дек-2019Застосування інноваційних методів попередньої обробки м'яса дичиниЛінійчук, Ю. В.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2017Застосування інноваційних технологій для отримання якісної м’ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна
2020Застосування інновації при попередній обробці дичиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Отображение результатов 1 до 20 из 34
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь