Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Шелудько, Вікторія Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 61
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна
4-Nov-2014Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна
May-2016Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
Jul-2014ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Apr-2017ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН»Шелудько, Вікторія Миколаївна
Sep-2012ГОРОХ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИШелудько, Вікторія Миколаївна
2014ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВОДОПОГЛИНАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ БІЛКОВОВМІСНОЇ СИРОВИНИШелудько, Вікторія Миколаївна
Jan-2013Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Рудукан, Інна Борисівна
2012ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВШелудько, Вікторія Миколаївна
15-Mar-2017ЗМІНИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КАПКЕЙКІВ З ПОДРІБНЕНИМИ ГОРОХОВИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯШелудько, Вікторія Миколаївна
2013ЗНАЧЕННЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТА В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІШелудько, Вікторія Миколаївна
Nov-2014Зниження енергетичної цінності маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
3-Sep-2018ІТАЛІЙСЬКЕ ПЕЧИВО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІШелудько, Вікторія Миколаївна; Кудрик, Андрій; Макушева, Оксана
28-Apr-2016КАПКЕЙКИ НА ОСНОВІ РИСОВОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ ЯГІД ГОДЖІКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Feb-2015Капкейки підвищеної біологічної цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
25-Dec-2015Капкейки підвищеної харчової цінностіКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
May-2014Качество и безопасность маффинов – залог конкурентоспособности изделийШелудько, Вікторія Миколаївна; Квашніна, Іванна Петрівна
11-Feb-2019Композиція інгредієнтів для капкейкаШелудько, Вікторія Миколаївна; Ігнатьєва, Вікторія Вікторівна
12-Mar-2018Композиція інгредієнтів для капкейкаШелудько, Вікторія Миколаївна
12-Mar-2018Композиція інгредієнтів для капкейкаШелудько, Вікторія Миколаївна
Showing results 1 to 20 of 61
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback