Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Шелудько, Вікторія Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 92
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Apr-2021Designing of baking area specializing on high nutritional value productsРяшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
30-May-2021Designing of baking area specializing on high nutritional value productsРяшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
30-May-2021Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologiesШелудько, Вікторія Миколаївна
30-Apr-2021Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologiesШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Oct-2019Актуальність розробки технології брауні «GLUTEN FREE»Шелудько, Вікторія Миколаївна; Волкова, Олена Борисівна
2014Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна
4-Nov-2014Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна
May-2016Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
Jul-2014Використання бобових культур в технології крекеруШелудько, Вікторія Миколаївна
21-Jan-2019Використання борошна зернових культур у технології біскоттіШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Apr-2017Використання інвертного сиропу в технології бісквітного печива «Мадлен»Шелудько, Вікторія Миколаївна
2021Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряниківСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2020Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробівШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Oct-2019Вівсяне борошно в технології італійського печиваШелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна
Sep-2012Горох у харчуванні людиниШелудько, Вікторія Миколаївна
Jan-2013Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Рудукан, Інна Борисівна
2014Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна
2012Зернобобові культури в технології борошняних кондитерських виробівШелудько, Вікторія Миколаївна
15-Mar-2017Зміни показників якості капкейків з подрібненими гороховими пластівцями в процесі зберіганняШелудько, Вікторія Миколаївна
2013Значення самостійної роботи студента в навчальному процесіШелудько, Вікторія Миколаївна
Showing results 1 to 20 of 92
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback