|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Шелудько, Вікторія Миколаївна
Отображение результатов 1 до 20 из 92
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Апр-2021 | Designing of baking area specializing on high nutritional value products | Ряшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
30-Май-2021 | Designing of baking area specializing on high nutritional value products | Ряшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
30-Май-2021 | Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologies | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
30-Апр-2021 | Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologies | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
3-Окт-2019 | Актуальність розробки технології брауні «GLUTEN FREE» | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Волкова, Олена Борисівна |
2014 | Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
4-Ноя-2014 | Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна |
Май-2016 | Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
Июл-2014 | Використання бобових культур в технології крекеру | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
21-Янв-2019 | Використання борошна зернових культур у технології біскотті | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
3-Апр-2017 | Використання інвертного сиропу в технології бісквітного печива «Мадлен» | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2021 | Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2020 | Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробів | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
3-Окт-2019 | Вівсяне борошно в технології італійського печива | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна |
Сен-2012 | Горох у харчуванні людини | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Янв-2013 | Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Рудукан, Інна Борисівна |
2014 | Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2012 | Зернобобові культури в технології борошняних кондитерських виробів | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
15-Мар-2017 | Зміни показників якості капкейків з подрібненими гороховими пластівцями в процесі зберігання | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2013 | Значення самостійної роботи студента в навчальному процесі | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 20 из 92
|