Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Шелудько, Вікторія Миколаївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 92
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Апр-2021Designing of baking area specializing on high nutritional value productsРяшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
30-Май-2021Designing of baking area specializing on high nutritional value productsРяшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
30-Май-2021Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologiesШелудько, Вікторія Миколаївна
30-Апр-2021Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologiesШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Окт-2019Актуальність розробки технології брауні «GLUTEN FREE»Шелудько, Вікторія Миколаївна; Волкова, Олена Борисівна
2014Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна
4-Ноя-2014Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна
Май-2016Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
Июл-2014Використання бобових культур в технології крекеруШелудько, Вікторія Миколаївна
21-Янв-2019Використання борошна зернових культур у технології біскоттіШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Апр-2017Використання інвертного сиропу в технології бісквітного печива «Мадлен»Шелудько, Вікторія Миколаївна
2021Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряниківСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2020Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробівШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Окт-2019Вівсяне борошно в технології італійського печиваШелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна
Сен-2012Горох у харчуванні людиниШелудько, Вікторія Миколаївна
Янв-2013Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Рудукан, Інна Борисівна
2014Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна
2012Зернобобові культури в технології борошняних кондитерських виробівШелудько, Вікторія Миколаївна
15-Мар-2017Зміни показників якості капкейків з подрібненими гороховими пластівцями в процесі зберіганняШелудько, Вікторія Миколаївна
2013Значення самостійної роботи студента в навчальному процесіШелудько, Вікторія Миколаївна
Отображение результатов 1 до 20 из 92
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь