Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1708 до 1727 из 12637
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Апр-2021Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
1-Ноя-2016Використання функції «Google Street View» як інформаційного інструменту туристичної індустріїБорисенко, Владислав Віталійович; Коцевич, Олексій Анатолійович
13-Мар-2024Використання харчових цитрусових волокон у харчовому виробництвіТюрікова, Інна Станіславівна; Олійник, Людмила Борисівна; Толстокурова, Ольга Олегівна
2010Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатівОлійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна
2010Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна
2009Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна
5-Окт-2019ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГИ МАРИНАДіВ ДЛЯ М’ЯСНИХ НАПіВФАБРИКАТіВЛевченко, Юлія; Педченко, Максим
7-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
10-Дек-2019Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапаниПедченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.
28-Май-2015Використання хеномелесу в технології солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
14-Апр-2016ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
4-Ноя-2014ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОТЕМНІННЯ НИЗЬКОКИСЛОТНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИЛевченко, Юлія Вікторівна
16-Сен-2015ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2016Використання хімічних методів під час дослідження показників якості твердого дитячого милаКалашник, О. В.; Стебліна, К. П.; Капуста, К. П.
Апр-2010Використання холістичного підходу при побудові моделі менеджменту знаньЛисенко, Марія Олексіївна
2009Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв.Дубова, Галина Евгеніївна; Безусов, Анатолій Тимофійович
23-Ноя-2023Використання цифрових технологій в освітньому процесіКарпенко, Наталія Володимирівна; Іваннікова, Марина Миколаївна; Іванніков, Роман Вячеславович
Отображение результатов 1708 до 1727 из 12637
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь