|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1720 до 1739 из 12721
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
1-Ноя-2016 | Використання функції «Google Street View» як інформаційного інструменту туристичної індустрії | Борисенко, Владислав Віталійович; Коцевич, Олексій Анатолійович |
13-Мар-2024 | Використання харчових цитрусових волокон у харчовому виробництві | Тюрікова, Інна Станіславівна; Олійник, Людмила Борисівна; Толстокурова, Ольга Олегівна |
2010 | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
2010 | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
2009 | Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
5-Окт-2019 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГИ МАРИНАДіВ ДЛЯ М’ЯСНИХ НАПіВФАБРИКАТіВ | Левченко, Юлія; Педченко, Максим |
7-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
10-Дек-2019 | Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани | Педченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
28-Май-2015 | Використання хеномелесу в технології солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
14-Апр-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
4-Ноя-2014 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОТЕМНІННЯ НИЗЬКОКИСЛОТНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ | Левченко, Юлія Вікторівна |
16-Сен-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2016 | Використання хімічних методів під час дослідження показників якості твердого дитячого мила | Калашник, О. В.; Стебліна, К. П.; Капуста, К. П. |
Апр-2010 | Використання холістичного підходу при побудові моделі менеджменту знань | Лисенко, Марія Олексіївна |
2009 | Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв. | Дубова, Галина Евгеніївна; Безусов, Анатолій Тимофійович |
23-Ноя-2023 | Використання цифрових технологій в освітньому процесі | Карпенко, Наталія Володимирівна; Іваннікова, Марина Миколаївна; Іванніков, Роман Вячеславович |
2022 | Використання чат-ботів під час організації дистанційного навчання | Ніколаєнко, Т. М. |
Отображение результатов 1720 до 1739 из 12721
|