|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 9626 до 9645 из 12717
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Дек-2019 | Розроблення технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами | Терещенко, Маргарита Віталіївна; Рогова, Алла Леонідівна |
21-Ноя-2015 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
16-Апр-2015 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА, ЗБАГАЧЕНИХ ВІТАМІНОМ С | Рогова, Алла Леонідівна; Дзюбкін, Артем |
20-Дек-2020 | Розроблення технології виробів з крекерного тіста з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Охремчук, Сергій Петрович |
5-Сен-2020 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДІЄТИЧНОГО ПАШТЕТУ | Наконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна |
8-Янв-2021 | Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінності | Тюрікова, Інна Станіславівна; Крайнова, Владислава |
20-Дек-2020 | Розроблення технології здобного печива підвищеної харчової та біологічної цінності | Скляр, Аліна Юріївна |
2015 | Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна |
20-Дек-2020 | Розроблення технології кондитерських виробів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Галушинський, Євгеній Мар’янович |
14-Июн-2021 | Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінності | Милуш, Ярослав Вікторович |
3-Июн-2021 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІ | Милуш, Я. В.; Гередчук, А. М. |
5-Сен-2020 | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МОРОЗИВА НА НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРАХ | Наконечна, Юлія Григорівна; Циганко, Руслана Андріївна |
26-Июн-2020 | Розроблення технології напою на основі дині | Сіренко, Руслана Русланівна |
14-Июн-2021 | Розроблення технології печінкового суфле підвищеної харчової цінності | Тітаренко, Владислав Вікторович |
22-Ноя-2019 | Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкою | Тюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія |
7-Сен-2020 | Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології соусів- дресингів оздоровчого призначення | Наконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна |
20-Дек-2020 | Розроблення технології креативних змішаних коктейлів | Шевченко, Дарина Григорівна |
Отображение результатов 9626 до 9645 из 12717
|