|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Хомич, Г. П.
Отображение результатов 1 до 20 из 21
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 20-Ноя-2019 | Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продукті | Висоцька, С. І.; Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Митько, А. П. |
5-Окт-2019 | Використання відходів кавового виробництва в технології бісквітного тіста | Іванов, В. Ю.; Хомич, Г. П. |
10-Дек-2019 | Використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробів | Цегельник, Т. Д.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
5-Дек-2019 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробів | Борщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О. |
13-Фев-2024 | Використання відходів чорниці в якості джерела біологічно активних речовин | Хомич, Г. П.; Макарець, М. О.; Литвин, М. А. |
3-Апр-2020 | Використання вторинної рослинної сировини в технології десертів | Добринь, Ю. М.; Хомич, Г. П. |
21-Ноя-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатів | Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.; Добринь, Ю. М. |
10-Дек-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв | Михнюк, О. М.; Добринь, Ю. М.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
8-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ЖЕЛЮЮЧОГО СОКУ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Іваник, Д. В.; Бойко, А. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
21-Ноя-2019 | ВИКОРИСТАННЯ КАВОВОГО ШЛАМУ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ | Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю. |
5-Дек-2019 | Використання нових видів згущувачів в технології соусів | Ярова, К. А.; Левченко, Ю. В.; Хомич, Г. П. |
10-Дек-2019 | Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Павлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Хомич, Г. П.; Левченко, Ю. В.; Бондарчук, В. С. |
10-Дек-2019 | Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани | Педченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
5-Окт-2019 | Вплив вторинної рослинної сировини на якісні показники оздоблювальних напівфабрикатів | Добринь, Ю. М.; Хомич, Г. П. |
13-Фев-2024 | Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких страв | Хомич, Г. П.; Подойнік, Ю. В.; Бєляк, В. В. |
21-Ноя-2019 | Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринування | Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.; Левченко, Ю. В.; Педченко, М. Г. |
2024 | Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава) | Хомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г. |
13-Фев-2024 | Комплексна переробка плодів хеномелесу | Хомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.; Гонотовий, С. О.; Гонтова, М. А. |
13-Фев-2024 | Удосконалення технологій харчових продуктів з використанням концепції Zero-waste | Хомич, Г. П.; Виришева, М. А. |
Отображение результатов 1 до 20 из 21
|