Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике напої

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
7-Сен-2020Prospects of using walnut in technologies of drinksТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Використання волоського горіха в технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна
23-Июл-2020ВИКОРИСТАННЯ ПАРОСТКІВ ПШЕНИЦІ ТА ЯЧМЕНЮ В ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВБондар, І. О.; Миронов, Д. А.
27-Май-2020ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ – БІОЛОГІЧНО ЦІННЕ ДЖЕРЕЛО ЗБАГАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇТюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С.
7-Сен-2020ГРЕЦКИЙ ОРЕХ – УНИКАЛЬНЫЙ ИСТОЧНИК ДЛЯ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
7-Сен-2020Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
2021ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ ДЛЯ НАПОЮ ІЗ БУРЯКА СТОЛОВОГОТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
2018Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна
2019Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
24-Окт-2019Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
27-Май-2020Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
Мар-2014ОЦІНКА ЯКОСТІ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВОрлова, В. М.
2016Робочий зошит Технологія напоївЧоні, Інна Володимирівна
7-Апр-2021Робочий зошит ТНзОБСЧоні, Інна Володимирівна; Шелудько, ВікторіяМиколаївна
2-Июн-2021Розробка технології смузі з біологічно цінною добавкоюЯцура, Микола Миколайович
27-Май-2020Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоївТюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна
20-Дек-2020Розроблення технології  креативних змішаних коктейлівШевченко, Дарина Григорівна
2020Технологія напоїв: робочий зошит для проведення лабораторних занятьЧоні, Інна Володимирівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
2-Июн-2021УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ІЗ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИЯцура, М. М.; Тюрікова, Інна Станіславівна
2019ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІРогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М.; Рибакова, С. С.
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь