|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике органічні кислоти
Отображение результатов 1 до 20 из 24
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Окт-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна |
3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
24-Дек-2024 | Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Гребеник, Катерина Іванівна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор |
Апр-2021 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна |
30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
7-Май-2016 | Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
14-Апр-2016 | Використання хеномелесу в технології фруктових соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Окт-2021 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів | Хомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра |
7-Апр-2016 | Вплив технологічних властивостей сировини на вихідні параметри фруктового соусу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Авг-2016 | Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовин | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
30-Апр-2021 | Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Ноя-2020 | Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Самброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Отображение результатов 1 до 20 из 24
|