Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике органічні кислоти

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 24
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Окт-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна
3-Дек-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
24-Дек-2024Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробівБородай, Анжела Борисівна; Гребеник, Катерина Іванівна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
24-Апр-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор
Апр-2021Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
7-Май-2016Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
14-Апр-2016Використання хеномелесу в технології фруктових соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Окт-2021Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробівХомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра
7-Апр-2016Вплив технологічних властивостей сировини на вихідні параметри фруктового соусуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Авг-2016Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовинХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
30-Апр-2021Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
Ноя-2020Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна
Дек-2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуСамброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
Отображение результатов 1 до 20 из 24
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь