|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике фізико-хімічні показники
Отображение результатов 1 до 20 из 24
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 26-Май-2020 | DEVELOPMENT OF FORMULATIONS FOR SPONGE CAKES MADE FROM ORGANIC RAW MATERIALS USING THE PRINCIPLES OF A FOOD PRODUCTS SAFETY MANAGEMENT SYSTEM | Tkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna |
Апр-2015 | Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Маляренко, Юлія Василівна |
2015 | Визначення якості м’ясних напівфабрикатів | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
Дек-2013 | Визначення якості мінеральних вод різних виробників за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Шафар, Вікторія Сергіївна |
Мар-2014 | Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна |
Апр-2014 | Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим |
2014 | Визначення якості сосисок за фізико-хімічними показниками | Дивоняк, Юлія Ігорівна; Діденко, Євгенія Павлівна |
Апр-2011 | Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідження | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна |
2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
2018 | Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна |
Апр-2015 | Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна |
13-Мар-2024 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Тюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена |
2011 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
2013 | Дослідження якості кави натуральної розчинної | Мамай, Т. О.; Офіленко, Н. О. |
12-Окт-2020 | ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ ЗА НУТРИЦІОЛОГІЧНИМИ ТА ФІЗИКО- ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ | Бондарець, Т. Г.; Гнітій, Н. В. |
2017 | Експертна оцінка якості зефіру | Назаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2013 | Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування | Ткаченко, Я. Д.; Назаренко, Л. О. |
5-Дек-2019 | Збагачення мінеральними речовинами мучних кондитерських виробів за рахунок водоростей | Попов, Ярослав Олександрович; Рогова, Алла Леонідівна |
2019 | Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2018 | Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб | Назаренко, Валентина Олексіївна; Панасевич, Є.М. |
Отображение результатов 1 до 20 из 24
|