Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике фізико-хімічні показники

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 24
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
26-Май-2020DEVELOPMENT OF FORMULATIONS FOR SPONGE CAKES MADE FROM ORGANIC RAW MATERIALS USING THE PRINCIPLES OF A FOOD PRODUCTS SAFETY MANAGEMENT SYSTEMTkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna
Апр-2015Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Маляренко, Юлія Василівна
2015Визначення якості м’ясних напівфабрикатівКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
Дек-2013Визначення якості мінеральних вод різних виробників за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Шафар, Вікторія Сергіївна
Мар-2014Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна
Апр-2014Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим
2014Визначення якості сосисок за фізико-хімічними показникамиДивоняк, Юлія Ігорівна; Діденко, Євгенія Павлівна
Апр-2011Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідженняДмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна
2016Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2018Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна
Апр-2015Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуаціїДмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна
13-Мар-2024Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного обробленняТюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2013Дослідження якості кави натуральної розчинноїМамай, Т. О.; Офіленко, Н. О.
12-Окт-2020ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ ЗА НУТРИЦІОЛОГІЧНИМИ ТА ФІЗИКО- ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИБондарець, Т. Г.; Гнітій, Н. В.
2017Експертна оцінка якості зефіруНазаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна
2013Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчуванняТкаченко, Я. Д.; Назаренко, Л. О.
5-Дек-2019Збагачення мінеральними речовинами мучних кондитерських виробів за рахунок водоростейПопов, Ярослав Олександрович; Рогова, Алла Леонідівна
2019Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинамиШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
2018Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних рибНазаренко, Валентина Олексіївна; Панасевич, Є.М.
Отображение результатов 1 до 20 из 24
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь