|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике фізико-хімічні показники
Отображение результатов 1 до 20 из 42
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 26-Май-2020 | Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system | Tkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna |
| 2024 | Біотехнології при виробництві вершкового масла та його комплексна оцінка якості | Ставицький, Олександр Олегович |
| 2024 | Біотехнології при виробництві хліба | Кондратюк, Дмитро Юрійович |
| 2024 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості пива | Кузнецов, Тимофій Сергійович |
| 3-Дек-2014 | Визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості меду | Іващенко, Олена Дмитрівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Конєва, Юлія; Феньків, Анастасія; Похитон, Оксана |
| Апр-2015 | Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Маляренко, Юлія Василівна |
| 3-Дек-2014 | Визначення якості гумки жувальної за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Соколова, Даніїла |
| 2015 | Визначення якості м'ясних напівфабрикатів | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
| Дек-2013 | Визначення якості мінеральних вод різних виробників за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Шафар, Вікторія Сергіївна |
| Мар-2014 | Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна |
| Апр-2014 | Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим |
| Дек-2013 | Визначення якості соняшникової олії за фізико-хімічними показниками | Діденко, Євгенія Павлівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Томазенко, Лариса |
| 2014 | Визначення якості сосисок за фізико-хімічними показниками | Дивоняк, Юлія Ігорівна; Діденко, Євгенія Павлівна |
| Апр-2011 | Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідження | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна |
| 2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
| 2018 | Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна |
| Апр-2015 | Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна |
| 13-Мар-2024 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Тюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена |
| 2011 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
| 2013 | Дослідження якості кави натуральної розчинної | Мамай, Т. О.; Офіленко, Н. О. |
Отображение результатов 1 до 20 из 42
|