Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике харчова цінність

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 40
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
26-Май-2020DEVELOPMENT OF FORMULATIONS FOR SPONGE CAKES MADE FROM ORGANIC RAW MATERIALS USING THE PRINCIPLES OF A FOOD PRODUCTS SAFETY MANAGEMENT SYSTEMTkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna
3-Окт-2019АКТУАЛЬНІСТЬ РОЗРОБКИ ТЕХНОЛОГІЇ БРАУНІ «GLUTEN FREEШелудько, Вікторія Миколаївна; Волкова, Олена Борисівна
30-Мар-2021Брауні і блонді підвищеної харчової цінностіЗавгородній, Р. О.; Жуков, Д. В.; Шелудько, В. М.
2008Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна
Сен-2012ГОРОХ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИШелудько, Вікторія Миколаївна
2014ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВОДОПОГЛИНАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ БІЛКОВОВМІСНОЇ СИРОВИНИШелудько, Вікторія Миколаївна
7-Апр-2020Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів.Ніколаєва, Дарья Сергіївна; Рогова, Алла Леонідівна
26-Июн-2020Кафе на 52 місця в місті Гадяч Полтавської областіЧайка, Ірина Олександрівна
21-Июн-2020Кафе на 58 місць у місті ПолтаваГалушка, Анастасія
25-Июн-2020Кафе на 66 місць у місті Горішні Плавні Полтавської областіЛогвиненко, Інна
2014М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінностіГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович
10-Апр-2014Маффіни підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна
3-Июн-2021НУТОВЕ БОРОШНО У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСОВИХ ВИРОБІВГередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна
6-Ноя-2017Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натуральногоПахомова, Інна Володимирівна
26-Авг-2020Підвищення харчової цінності пісочних виробів за рахунок використання керобуНіколаєва, Дарія Сергіївна
18-Мар-2021Пісочне печиво підвищеної харчової цінностіЧиж, А. Ю; Руснак, Ж. П.; Шелудько, Вікторія Миколаївна
15-Мар-2021Піцерія на 56 місць у селищі міського типу Білики Полтавської областіЧерненко, Дар`я Олегівна
31-Май-2016ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВИХ ВАФЕЛЬСирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна
17-Май-2018Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів.Моргун, Катерина Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна
25-Июн-2020Ресторан на 82 місця у місті ПолтаваСкрипник, Анастасія
Отображение результатов 1 до 20 из 40
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь